Noutati :

Vestul calificat, un proiect de training al angajatilor din patru judete al CCIA Timis

17 ianuarie, 2020 - 09:44 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis alaturi de alte firmele Eurojobs si Art Forest Company din Hunedoara au dat startul proiectului Vestul Calificat, care isi propune sa ajute la profesionalizarea a sute de angajati din firme din vestul tarii.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Capital Uman, pe Axa prioritara 3, valoarea acestuia fiind de 4.641.485, 78 de lei, iar durata de implementare va fi de 18 luni.

Prin acest proiect peste 300 de angajati ai unor companii din vestul tarii vor beneficia de cursuri de perfectionare in mai multe domenii. Firmele ale caror angajati vor beneficia de aceste cursuri vor fi alese in urma unui proces de selectie care va include completarea unor chestionare.

Angajatii care vor primi certificare in meseria lor la finele acestui proiect vor putea la randul lor sa ii pregateasca dupa aceea pe colegii lor din firmele in care activeaza.

In acest proiect Camera de Comert, impreuna cu partenerii, ne propunem sa specializam 330 de angajati din regiunea Vest in diferite calificari, de exemplu agent de curatenie, lucrator in comert sau agent operator de masini CNC. Un alt rezultat al proiectului ar fi 36 de companii care isi vor specializa mai apoi in interiorul firmei angajatii, vor implementa un plan de dezvoltare si perfectionare a angajatilor. Acest lucru ne dorim prin acest proiect. Are ca si grup tinta angajatii din regiunea vest din toate cele 4 judete, angajati ai companiilor care au cod CAEN, fie activ, fie cod CAEN principal, inscris in Strategia Nationala de Competitivitate Dezvoltare si Inovare„, spune managerul de proiect Catalina Anamaria Culda.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...