Noutati :

Un nou seminar pentru agentii economici din Timis, organizat de CCIAT

26 februarie, 2019 - 07:11 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza un nou seminar de informare pentru oamenii de afaceri din judet.

De data aceasta, este vorba despre o dezbatere pe teme legate de noile reglementari din domeniul fiscal, ce se va desfasura sub genericul „Impactul modificarilor legislative din domeniul fiscal asupra mediului de afaceri, Reglementari Fiscale in Vigoare pentru anul 2019.

Evenimentul are loc in 27 februarie, incepand cu ora 11, la sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timis.

”Evenimentul de maine este o continuare a seminariilor pe care le-am organizat de-a lungul anilor, mai exact de 15 ani, care fac parte din programul de instruire si informare a mediului de afaceri, privind legislatia nationala si europeana. Acest seminar s-a bucurat de un real succes in anii trecuti si sunt convinsa ca si maine va fi la fel, pentru ca exista o deschidere din partea Directiei de Finante. Ne bucuram foarte mult ca si noua conducere este deschisa pentru colaboarare si maine vor fi cei mai buni specialisti din cadrul Directiei care vor raspunde agentilor economici. Nu ne oprim aici, in 13 martie avem seminarul cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, apoi cu AFIR, APIA si asa mai departe. Anul trecut am organizat peste 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme”, spune Florica Chirita, director general al CCIAT.

Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari– raspunsuri, iar participantii sunt incurajati sa intervina in orice moment, pentru a cere lamuriri.

”Prin seminarul care va fi maine organizat in colaborare cu CCIAT ne propunem ca mediul de afaceri sa fie informat cu privire la noile modificari legislative care vor fi in vigoare incepand cu anul 2019. Aceste seminarii sunt ca o actiune de preventie si noi credem ca sunt binevenite. Angajatorii vor fi informati cu privire la modificarile la impozitul pe profit, modificari in ceea ce priveste riscul fiscal, modificari pe Ordonanta 114, si multe altele. Specialistii nostri vor raspunde maine tuturor intrebarilor agentilor economici si incercam sa-i ajutam sa inteleaga mai usor aceste modificari aparute in lege”, spune Mihaela Nicola, directorul regional al Finantalor Publice Timisoara.

Seminarul este sustinut de specialisti din cadrul Directiei de Fintate Timisoara: Mihaela Visoiu, Liliana Roman, Olimpia Dragomir si Mircea Simeria.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de inscriere, iar pana in prezent, aproximativ 300 de firme si-au anuntat prezenta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...