Noutati :

Un nou parc cu loc de joaca va fi amenajat in Timisoara, pe Calea Lipovei

28 septembrie, 2013 - 09:11 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Locuitorii de pe Calea Lipovei vor avea un parc in zona unde va fi amenajat si un loc de joaca. Aceasta in urma cererilor repetate la Primaria Timisoara, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Vom amenaja un parc pe o suprafata de 5000 mp la intrersectia strazilor Holdelor si Sfintii Apostoli Petru si Pavel. A fost o retrocedare, s-a incheiat procesul, iar acum putem spune ca com amenaja un parc. Este o doleanta mai veche a locuitorilor din zona. Am promis ca voi face asta si iata ca a venit vremea sa onoram aceasta promisiune. Vom face si loc de joaca pentru copii„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Locul este situat chiar vizavi de piata noua, de pe foata strada Borzesti, in spatele statiei de autobuz.

In ceea ce priveste parcul de vizavi de piata veche, primarul Nicolae Robu a spus ca acesta este pe un teren privat si ca primaria nu il poate amenaja.

Pe strada Silistra, vizavi de piata veche e o problema. Lumea nu intelege cum poate fi un teren in paragina in zona si isi pune problema daca nu cumva de vina e primaria. E o proprietate privata, proprietarul a fost amendat. I-am propus sa facem un schimb de terenuri. In principiu e de acord, urmeaza sa negociem. Cand vom intra in posesie il vom putea amenaja„, a explicat primarul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...