Noutati :

Un nou curs organizat de CCIA Timis. Cine se poate specializa?

5 mai, 2017 - 07:39 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala organizeaza o noua serie a cursului Manager Resurse Umane.

Cursul se adreseaza persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a managementului resurselor umane si urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

Structura cursului este urmatoarea:
– Planificare strategica;
– Functii manageriale pentru managerul RU;
– Structura organizationala;
– Analiza postului;
– Recrutare si selectie;
– Cultura organizationala;
– Evaluarea performantelor;
– Integrarea noilor angajati;
– Motivare non financiara;
– Dezvoltarea competentelor angajatilor.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Diplomele se elibereaza in maxim 30 de zile de la absolvire.

Cursul se desfasoara in perioada 15 – 26 mai 2017, de luni pana vineri, intre orele 17 si 20, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Pretul cursului este de 750 RON.

Facilitati oferite:
– 10% reducere pentru membrii CCIA Timis;
– 20 % reducere pentru absolventii cursului de Inspector / Referent resurse umane absolvit in cadrul CCIAT;
– 20% reducere pentru cursantii care au urmat doua cursuri la CCIAT in ultimele 6 luni.
Reducerile nu se cumuleaza.

Lector: Lucica ZIRBAU

Informatii suplimentare si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110. Tel. 0720444121, 0256-219171, e-mail: [email protected] Persoana de contact: Tania Avramov, manager DFPP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...