Noutati :

Un fost politist de frontiera de la Moravita nu poate justifica aproape 70.000 de euro. Avea salariul mult mai mic

24 februarie, 2014 - 11:53 AM
Autor: Anonim      
Categorie: JUSTITIE
1

TIMISOARA. Seria politistilor de frontiera si a vamesilor de la Moravita care nus-i pot justifica averile continua.  Ies la iveala noi sume mari de bani ce nu pot fi justificate.  Un fost agent de la Punctul de Trecere a Frontierei Moravita nu poate justifica aproximativ 69.000 de euro.  ANI a cerut comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Craiova sa verifice veniturile acestuia din perioada 2005-2008.


Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, de 237.687 lei (aprox. 69.011 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Ion Rada, agent in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Timis, Punctul de Trecere a Frontierei Moravita, in anii 2005, 2007 si 2008.

Agentia Nationala de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Craiova in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Ion Rada in perioada exercitarii functiei publice.

CITESTE SI: ANI a descoperit o diferenta de 44.000 euro intre averea si veniturile unui politist de frontiera din TimisInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. LA PUSCARIE DA