Ultimele noutati in domeniul constructiilor, prezentate in cadrul unui nou seminar organizat la CCIA Timis.

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul Județean în Construcții Timiș, sub egida Inspectoratului de Stat în Construcții, a organizat un nou seminar de informare, de data aceasta in domeniul constructiilor.

Suntem mandri, ca de fiecare data, pentru ca suntem singurii din tara care am primit aprobarea de a organiza acest seminar, nu se mai organizeaza niciunde in tara cu Inspectoratul de Stat în Constructii. Pe noi ne-a interesat foarte mult sa fie prezenti cei care lucreaza in acest domeniu si cei care doresc informatia de la sursa directa. Ca de fiecare data, ne preocupam ca firmele sa aiba informatiile proaspete privind noile reglementari legislative, suntem tot timpul la zi cu reglementarile si vrem sa le ducem catre mediul de afaceri. Este al saselea eveniment pe care il organizam si o sa urmeze inca patru sau chiar cinci seminarii pana in iunie”, spune Florica Chirita, presedintele CCIAT.

Evenimentul s-a adresat cu prioritate companiilor din domeniul constructiilor, dezvoltatorilor imobiliari, institutiilor si organizatiilor implicate in dezvoltare urbana, primariilor locale, oricaror antreprenori interesati.

Noutatile in constructii si dinamica in care legile se schimba o simtim cu totii pe pielea noastra, faptul ca am avut prilejul sa facem acest seminar ne-a pus putin pe ganduri sa vedem ce teme sa abordam din multitudinea de teme care sunt si atunci am zis sa vedem ce ne doare cel mai tare si ce il doare pe publicul cel mai tare, si atunci am luat sesizarile. Am vrut sa vedem din ce cauza vin aceste sesizari, care sunt prevederile legislatiei care nu se inteleg”, a precizat Vergina Popescu, inspector sef in cadrul Inspectoratului Judetean în Constructii Timis.

Printre temele discutate s-au numarat modificarile legislative privind proprietatea, prost receptie si garantie sau calitatea in constructii referitor la instalatii, iar Verginia Popescu, inspectorul sef al ISC Timis a raspuns apoi la toate intrebarile venite din partea celor prezenti.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.