Ultima provocare pe Autostrada Lugoj – Deva. Video

TIMISOARA. Se lucreaza cu spor pe Lotul 4 al Autostrazii Lugoj-Deva, unde luna august a insemnat un avans insemnat pe santierul celei mai asteptate sosele din zona de vest a tarii, mai ales ca reprezentantii CNAIR si-au exprimat in mai multe randuri speranta inaugararii ei la finele acestui an.

CITESTE SI: Imagini spectaculoase filmate pe autostrada Lugoj-Deva. VIDEO

Ca lucrurile se misca bine o arata si ultimele imagini postate de reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara de pe tronsonul 4 al autostrazii.

In cursul lunii august, pe santierul Lotului 4 #A1 Lugoj-Deva s-au executat lucrari de terasamente (umpluturi, sapatura in debleu/profil mixt), lucrari la structura rutiera (fundatie inferioara din zgura, fundatie superioara din material granular stabilizat cu lianti hidraulici, asternere de mixturi asfaltice: AB2/ BAD 25m), lucrari de scurgere a apelor pluviale (santuri autostrada, santuri de garda, canalizatie rigola mediana), lucrari la infrastructura pasaje (radier pasaj, elevatii, rigle, dispozitive antiseismice, cuzineti), executie podete (montare elemente din tabla ondulata), executie lucrari de consolidare (zid sprijin picior de taluz), precum si lucrari diverse (relocare retele electrice, retele distributie gaz si retele CEH, montare tubulatura/portaluri ITS)„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Pe acest segment al Autostrazii Lugoj – Deva s-a ajuns si la una dintre cele mai mari provocari. S-a inceput montarea grinzilor pe pasajele din zona localitatilor Branisca si Soimus.

În cursul lunii august, pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj-Deva s-au executat lucrări de terasamente (umpluturi, săpătură în debleu/profil mixt), lucrări la structura rutieră (fundație inferioară din zgură, fundație superioară din material granular stabilizat cu lianți hidraulici, așternere de mixturi asfaltice: AB2/ BAD 25m), lucrări de scurgere a apelor pluviale (șanțuri autostradă, șanțuri de gardă, canalizație rigolă mediană), lucrări la infrastructură pasaje (radier pasaj, elevații, rigle, dispozitive antiseismice, cuzineți), execuție podețe (montare elemente din tablă ondulată), execuție lucrări de consolidare (zid sprijin picior de taluz), precum și lucrări diverse (relocare rețele electrice, rețele distribuție gaz și rețele CEH, montare tubulatură/portaluri ITS). De asemenea, în a doua jumătate a lunii august, au început lucrările de montare a grinzilor pe pasajele din zona localităților Brănișca și Șoimuș.

Posted by DRDP Timişoara on 25 August 2017

Lotul 4 al soselei de mare viteza, de 22 de kilometri, se afla in constructie inca din primavara anului 2014.

Segmentul se va conecta cu Lotul 3 al Autostrazii Lugoj – Deva, in zona nodului rutier Ilia, respectiv cu Autostrada Deva – Orastie, in zona nodului rutier Soimus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Daca „cucul” reziliaza contractele, este primul vinovat de intarziere a lucrarilor pe A 1. DACA IN ACEST AN (2017) nu se va da in folosinta A 1 (Lugoj-Deva), „cucul trebuie pus pe rug, tras in teapa sau ghilotinat” de popor. Eu propun ca sa fie „crucificat cu capul in jos”. La sfarsitul lunii august acest ministru nu a dat inca in folosinta nici un km. de autostrada. (Acei 15 km de pe lotul 2 Lugoj -Deva, au fost construiti in 2016). Fara pedeapsa el ca si cei dinaintea lui din ministerul transporturilor isi vor bate joc de neamul nostru si anul viitor. PS: In America „domnii Revolver, Pistol si kalasnicov au impus dreptatea ordinea si democratia”. Eu sper ca in Romania „doamna rosie si domnul ou” sa faca ravagii in ministerul transporturilor si la CNAIR. Daca aceste cuiburi cu mafioti care conduc Romania nu vor ca sa inteleaga, vreau ca sa-i „bubuie soferii rau de tot”.