Noutati :

Trofeul campionilor nationali la rugby, expus pe holul Universitatii de Vest din Timisoara. VEZI FOTO!

14 noiembrie, 2012 - 04:36 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Cupa campionilor nationali la rugby, castigata de catre RCM mvt Universitatea de Vest din Timisoara, este pusa la dispozitia studentilor timisoreni, care se pot fotografia cu trofeul in holul UVT.

Cupa va sta in holul Universitatii de Vest in perioada 14 – 22 noiembrie.

Important este drumul parcurs de campionii pana la castigarea trofeului, iar Universitatea de Vest, prin studentii ei, a contribuit la realizarea acestui obiectiv important pentru Banat. Suntem mandri ca ne afiliem cu niste capioni pentru ca, asa cum este si proverbul, Spune-mi cu cine te infratesti ca sa-ti spun cine esti, asa ne simtim si noi, niste campioni”, a spus Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Si antrenorul RCM, Chester Williams, a explicat ce inseamna sportul: „important, pentru studenti, este sa inteleaga faptul ca sportul are rolul de a-i uni pe oameni, de a-i determina sa faca lucruri incredibile impreuna. Rugby-ul inseamna responsabilitate, munca, socializare, echipa… Pentru tineri, modelele de urmat vin din sport, de aceea tebuie sa tratam cu seriozitate fiecarte intalnire cu studentii, cu tinerii”.

Acest trofeu inseamna mult efort depus de toti cei din jurul echipei, in frunte cu cei care au intrat pe teren meci de meci, dar inseamna si munca si sacrificiu pentru toata lumea. Faptul ca este expus in holul Universitatii de Vest este un omagiu adus celor care, in urma cu aproape 40 de ani, au castigat ultima data titlul de campioni nationali la rugby”, a spus si Sorin Doda, presedintele RCM mvt Universitatea de Vest din Timisoara.

Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...