Noutati :

Toate detaliile privind relatiile de munca, intr-o sesiune de informare a agentilor economici organizata de CCIA Timis

29 ianuarie, 2021 - 09:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Programul anual de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate continuă cu o sesiune de informare ce vizează noile reglementări în domeniul relațiilor de muncă în actualul context epidemiologic.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează în data de 23 februarie 2021, orele 10.00-12.00, seminarul cu tema: ȘOMAJUL TEHNIC ȘI MĂSURI ACTIVE oferite angajatorilor în 2021 în contextul pandemiei SARS-COV-2

Tematica abordată vizează aspecte legate de:
– Șomajul tehnic;
– Kurzarbeit (reducerea timpului de muncă al salariaților);
– Convenţii și solicitări subvenții conform art. I din OUG nr. 220/2020 (încadrare în muncă în perioada 1 ianuarie – 1 septembrie 2021, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane în vârstă de peste 50 de ani ale căror raporturi de muncă au încetat din motive neimputabile lor, în perioada stării de urgență sau de alertă, persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani înregistrate ca șomeri în evidența agențiilor pentru ocuparea forței de muncă județene, precum și cetățeni români, încadrați în aceleași categorii de vârstă, cărora în anul 2020 le-au încetat raporturile de muncă cu angajatorii străini de pe teritoriul altor state, din motive neimputabile lor, prin concediere);
– Subvenţia 41,5% pentru contracte pe perioada determinată (max. 3 luni);
– OUG 147/2020 privind decontarea unor zile libere pentru părinți.

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul AJOFM Timiș.

Evenimentul este organizat pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon.

Participarea la eveniment este gratuită.

Înregistrarea la seminar se face AICI.

După înregistrare, participanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment la data şi ora specificate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...