Tendinte in moda pentru sezonul rece prezentate in noiembrie, la Timisoara, in cadrul Salonului Industriei Usoare

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 27 – 30 noiembrie 2014, cea de-a 24-a editie a Salonului Industriei Usoare. Manifestarea este cunoscuta banatenilor inca din anul 1995 ca fiind  o expozitie reprezentativa de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii din zona de vest a Romaniei.

Ajunul iernii aduce ploi si vreme rea asa ca noi va oferim o oaza de caldura prin singura manifestare care contureaza noile tendinte ale modei cu ajutorul celor mai frumoase colectii ale acestui sezon, pentru gusturile variate ale consumatorilor.

Pe o suprafata de 1000 mp, cele 40 de companii vor expune spre vanzare imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosbetice si bijuterii ale producatorilor si comerciantilor din intreaga tara.

Cele 23 de editii anterioare ale Salonului Industriei Usoare au consacrat aceasta manifestare drept o oportunitate de schimbare a garderobei: ultimele tendinte, noile colectii, accesoriile unicat, produsele de inalta calitate – toate piesele vestimentare si accesoriile caracterizate de  stil, eleganta si, nu in ultimul rand utilitate sunt prezentate in cadrul acestei expozitii.

La expozitie participa firme din Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Orastie, Ploiesti, Satu Mare si Timisoara. Acestia vor prezenta urmatoarele noutati: tricotaje, costume, produse unicat si o gama variata de incaltaminte din piele, diverse modele de paltoane precum si accesorii reprezentate de posete, curele si bijuterii.

Anul acesta atmosfera si culorile expozitiei vor fi cat mai expresive. Misiunea manifestarii este sa prezinte parametri nationali de dezvoltare ai acestei industrii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. P.S. Salonul se va tine in piata Flavia.