Noutati :

StudentFest 2015. Ce artisti vor concerta la cel mai tare festival studentesc, la Timisoara? Iata tot programul!

5 mai, 2015 - 10:55 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Studenti din toata tara vin la Timisoara sa participe la cea de-a 24-a editie a festivalului StudentFest care va avea loc in perioada 7-16 mai. Evenimentul va oferi iubitorilor de muzica o multime de surprize, dar si concerte avand ca tematica diferite stiluri muzicale.

Tema de anul acesta a festivalului este CONFLICT. In 2015, StudentFest vrea sa traga un semnal de alarma asupra conflictelor de toate tipurile, indemnand la transpunerea energiilor conflictuale interne in procese de creatie.

„Conflictul intre generatii, culturi, religii, conflicte interpersonale, interetnice sau internationale sunt toate prezente in viata noastra cotidiana”, transmit organizatorii evenimentului.

StudentFest este un festival realizat de studenti, de aceea, componenta echipei de organizare se modifica de la an la an. Anul acesta insa echipa de organizare este formata din 25 de persoane si sute de voluntari.

Prin cele 15 sectiuni din acest an, Arhitectura, Arte stradale, Arte video, Ceramica, Dans, Design Vestimentar, Experimentarium, Fotografie, Grafica, Literatura, Muzica, Pictura, Publicitate, Sculptura si Teatru, festivalul, mai divers si deschis ca oricand, doreste sa le ofere tinerilor talentati din cat mai multe domenii posibilitatea de a se face remarcati.

Sectiunea de muzica debuteaza joi, 7 mai, cu o seara de blues in clubul El Che, unde vor canta Soul Serenade, Big Time Band si Jeanov, iar in 8 mai va avea loc un spectacol folcloric la Centrul De Cultura si Arta Timisoara. In aceeasi seara, de la ora 20.00, la clubul Daos vor avea loc concerte ska-punk cu Ska-nk, Garagatze si Just Another Lie, iar in 9 mai in aceeasi locatie, vor avea loc concerte metal cu Krepuskul, The Hourglass, CRIMENA, Damage Case, Tenebros si Crossbone.

Duminica, 10 mai, de la ora 21.00, in clubul El Che va avea loc un concert reggae cu One Lion, Megga Dillah si Serious Dub, iar in 12 mai va fi seara hip-hop in Daos cu Fentam Terra, ECHO, Swyzz Official & Tyrin, Abel Cain & 3FUN, Dax, LilX & Zmarty, Dj Kuky & Happy Flow si Mi-tzu & Elarith.

In data de 13 mai, in acelasi club, va fi un concert folk cu Marion Kräutner si Mihai Pascu; Mihai Nistor, Bogdan Racz, Irina Nica & David Rogojan si Cocktail Acoustic, iar in 14 mai, de la ora 18.00, va avea loc un concert in aer liber in curte la Facultatea de Arte Plastice si Design cu We Singing Colors, Sonatic, The Case, Flare, The Travellers si A.L.L. Friends Band.

In 15 mai, manifestarile continua cu un concert in aer liber cu Luna Amara, Mercedes Band, Razna, FronT, Mind[s]peak si BEAR, iar la finalul sectiunii de muzica in 16 mai vor concerta Robin and the Backstabbers.

Intrarea este libera la toate evenimentele.

Mai multe informatii gasiti aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...