Noutati :

Sport Club Municipal, solutia salvatoare pentru rugby, baschet si handbal la Timisoara? De acum are si buget

20 noiembrie, 2015 - 09:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Dupa infiintare, i-au alocat si buget! Intrat in paine in urma cu cateva saptamani, clubul Sport Club Municipal Timisoara are menirea de a salva echipele sportive ale orasului pe care primaria nu le mai poate finanta din cauza Curtii de Conturi care a stabilit ca aceasta ar fi o actiune ilegala. Ca sa nu piarda timpul si, odata cu el si echipele, municipalitatea a contestat decizia Curtii de Conturi, insa pana la verdict e cale lunga.

Varianta sigura si legala in acest moment a fost aceea a infiintari clubului municipal caruia sa i se poata asigura fonduri cu care sa acopere cheltuielile cluburilor de baschet, rugby si handbal ale orasului.

Vineri, in plen, Consiliul Local a aprobat bugetul pentru aceasta noua structura, pentru perioada ramasa pana la data de 31.12.2015, sursa de finantare fiind asigurata in parte de la „Cultura, recreere si religie”,  569.000 lei deja alocata, plus o suplimentare prin rectificare de buget, pana la 2,6 milioane lei.

Director interimar al Sport Club Municipal Timisoara este Radu Toanca, fost consilier local, care a demisionat din CLT pentru a se dedica acestei noi structuri, iar in Consiliul Director al SCM Timisoara au fost stabiliti drept reprezentanti ai Consiliului Local Ioan Mateescu (PSD) si Grigore Grigoroiu (PNL).

Radu Toanca asigura provizoriu functia de director, urmand sa se inscrie in cursa la organizarea concursului pentru acest post.

Autor: Daniel BalteanuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Alti bani aruncati pe apa ( oare aveti studii de fezabilitate pentru asa ceva. ).