Noutati :

Sesiune de informare privind legislatia in domeniul situatiilor de urgenta organizata de CCIA Timis

2 martie, 2020 - 10:26 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează în data de 11 martie 2020, începând cu ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22, un seminar de informare și instruire a agenților economici asupra reglementărilor în domeniul avizării-autorizării privind securitatea la incendiu, sub genericul:

Vor fi abordate următoarele teme:

 • Categoriile de construcții şi amenajări care se supun avizării și autorizării;

 • Autorizația de securitate la incendiu. Drepturi. Obligații. Sancțiuni;

 • Dezbateri. Probleme întâmpinate la solicitarea şi obținerea autorizației de securitate la incendiu.

  Temele vor fi susținute de specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”:

  • Mr. ing. COSACU Cătălin Constantin, Şef Inspecția de Prevenire

  • Mr. ing. Andrei POAMĂ, Adjunct Şef Inspecția de Prevenire

  Seminarul se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările și spețele legate de obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

  Participarea este GRATUTĂ pentru reprezentanții firmelor membre ale CCIAT.

  Termen limită de înregistrare: 9 martie 2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Felicitări. Dar poate faceți ceva și cu sirenele alea cretine asurzitoare de răsună un întreg cartier de la ele. Cine a fost idiotul din MAI care a comandat sirene americane , când niciun stat al EU nu le folosește în Europa ?! Tocmai din respect ptr liniștea urbei. Numai noi și țările africane…