Noutati :

Se muta tevi de apa si gaz pentru a face loc Centurii de Sud Timisoara

24 aprilie, 2021 - 11:49 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Un adevarat furnicar e pe traseul viitoarei Cenduri de Sud care va ocoli Timisoara. Muncitorii dau zor, in aceasta perioada, sa mute tevi de apa si gaz si au facut consolidari de teren, acolo unde a fost nevoie.

CITESTE SI: Aproape 1500 de oameni imunizati la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara. Sunt asteptati peste 10.000, non-stop, pana luni dimineata. Video 

Pe santierul variantei de ocolire Timisoara Sud, in ultima perioada, au continuat procedurile pentru relocari de retele de apa si la reteaua Transgaz, au fost executate lucrari la culeele, esafodajele si elevatiile unor pasaje, s-au montat prefabricate la podete. În zona conexiunii centurii cu DN 59, in apropiere de Sag, s-au efectuat consolidari cu saltea din geogril si balast la pasajul peste drumul national”, transmite DRDP Timisoara.

Va reamintim, realizarea Centurii de Sud de la Timisoara, in lungime de 25,69 km, a fost atribuita catre antreprenorul Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fara TVA, avand finantarea asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene.

La finalul lunii martie 2020 a fost emis ordinul de incepere al lucrarilor si de predare a amplasamentului, termenul de finalizare a obiectivului fiind stabilit pentru luna martie 2022.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. … termenul de finalizare a obiectivului fiind stabilit pentru luna martie 2022…
  Din partea lui Ion Minulescu:
  Un an atata doar, un singur an,
  Iubire (centura) bibelou de portelan.

  Faceti va rog pariurile: la anul pe vremea asta vom avea:
  (1) realizarea si inaugurarea Centurii de Sud de la Timisoara,
  (2) motivatii legate de nefinaslizarea lucrarii (cred ca in aceasta directie se lucreaza intens)
  (3) liniste in eter cu reluare in 2025