Noutati :

Se fac recrutari la Timisoara! Iata ce trebuie sa faci, daca vrei sa devii politist de frontiera!

5 mai, 2015 - 11:51 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara recruteaza candidati pentru concursurile de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, Facultatea de Politie, arma politie de frontiera, specialitatea ”ordine si siguranta publica”, studii universitare de licenta cu durata 3 ani , curs de zi – 60 locuri (55 Inspetoratul General al Politiei de Frontiera Romane si 5 locuri pentru Directia Generala Pasapoarte) Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera „Avram Iancu” Oradea, studii postliceale – 80 locuri, (70 Inspetoratul General al Politiei de Frontiera Romane, 5 locuri pentru Directia Generala Pasapoarte si 5 locuri pentru Inspectoratul General pentru Imigrari).

politia-de-frontiera2

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara recruteaza candidati si pentru institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale, care pregatesc personal pentru Politia de Frontiera Romana, sesiunea 2014, astfel:

Academia Fortelor Terestre ”Nicolae Balcescu”, – 45 locuri;
Academia Tehnica Militara – 72 locuri;
Academia Navala „Mircea cel Batran” – 2 locuri;
Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” – 38 locuri;
Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – 3 locuri, Motoare si Masini Navale.

politia-de-frontiera

Data incheierii inscrierilor este 29 mai 2015.

Recrutarea in vederea participarii la concursul de admitere se realizeaza in raport de locul de domiciliu inscris in cartea de identitate a candidatului – in zilele de luni, miercuri si joi, intre orele 10.00 – 14.00, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara cu sediul in municipiul Timisoara, str. Sever Bocu, nr. 49, telefon 0256/445405, interior 26060, daca domiciliaza pe raza judetului Timis.

politia-de-frontiera1

Pentru informarea detaliata cu privire la conditiile de inscriere si participare, cei interesati se pot adresa la numerele de telefon, mentionate sau pot accesa site-ul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti la adresa http://www.academiadepolitie.ro precum si site-ul scolii de Pregatire a Agentilor de Politie de Frontiera „Avram Iancu” Oradea la adresa www.avramiancu.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...