Noutati :

Se cauta un sef! Primaria Timisoara organizeaza concurs! Ce conditii trebuie indeplinite?

3 septembrie, 2016 - 10:46 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Un post de sef este scos la concurs de catre Primaria Timisoara, iar reprezentantii municipalitatii asteapta acum dosarele candidatilor. Acestea se primesc pana in 23 septembrie la sediul din C.D. Loga nr.1.

Este vorba de un post de director executiv adjunct la Directia Politiei Locale Timisoara.

Candidatii trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata in Drept, absolvite cu diploma de licenta ori Master sau curs postuniversitar in management, administratie sau in specialitatea studiilor absolvite. Apoi o vechime in munca de minim 3 ani si cunostinte de operare pe calculator Microsoft Office nivel mediu.

Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda:

a) formularul de inscriere;
b) copia actului de identitate;
c) copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari;
d) copia carnetului de munca sau, dupa caz, adeverinta care sa ateste vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate;
e) cazierul judiciar;
t) adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, eliberata cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate;
g) declaratia pe proprie raspundere sau adeverinta care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

Adeverinta care atesta starea de sanatate contine, in clar, numarul, data, numele emitentului si calitatea acestuia, in formatul standard stabilit de Ministerul Sanatatii Publice.

Copiile actelor se prezinta in copii legalizate sau insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitate cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs.

Documentul prevazut la lit. e poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere. In acest caz, candidatul declarat admis la selectia dosarelor are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului cel tarziu in 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat admis in urma selectiei dosarelor, sub sanctiunea neemiterii actului administrativ de numire.

Formularul de inscriere se pune la dispozitie candidatilor prin secretarul comisiei de concurs din cadrul autoritatii sau institutiei publice organizatoare a concursului.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Municipiului Timisoara si la nr. de telefon: 0256-408352.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...