Sarbii vor construirea unei autostrazi intre Romania si Serbia

Vicepremierul Serbiei i-a propus primului-ministru Emil Boc, in discutia avuta la Bucuresti, construirea unei autostrazi care sa faca legatura intre Romania si Serbia, fiind asigurat ca proiectul va fi analizat din punct de vedere economic. Propunerea a fost formulata in discutia avuta de cei doi oficiali luni, cu ocazia Summit-ului Dunarii organizat la Bucuresti. "Vicepremierul sarb a mentionat ca tara sa este interesata in devoltarea unor proiecte in comun in domeniul turismului si al infrastructurii, context in care a propus construirea unei autostrazi care sa faca legatura intre Romania si Serbia. Primul-ministru Emil Boc a salutat aceasta propunere, afirmand ca si Romania este interesata de o conexiune rutiera moderna cu Serbia, propunerea sarba urmand a fi analizata din punct de vedere economic", se arata intr-un comunicat transmis de Guvern.

Vicepremierul Serbiei i-a propus primului-ministru Emil Boc, in discutia avuta la Bucuresti, construirea unei autostrazi care sa faca legatura intre Romania si Serbia, fiind asigurat ca proiectul va fi analizat din punct de vedere economic.

Propunerea a fost formulata in discutia avuta de cei doi oficiali luni, cu ocazia Summit-ului Dunarii organizat la Bucuresti.

„Vicepremierul sarb a mentionat ca tara sa este interesata in devoltarea unor proiecte in comun in domeniul turismului si al infrastructurii, context in care a propus construirea unei autostrazi care sa faca legatura intre Romania si Serbia. Primul-ministru Emil Boc a salutat aceasta propunere, afirmand ca si Romania este interesata de o conexiune rutiera moderna cu Serbia, propunerea sarba urmand a fi analizata din punct de vedere economic”, se arata intr-un comunicat transmis de Guvern.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete