Noutati :

Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest

15 februarie, 2022 - 07:46 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de lider de proiect, Universitatea Politehnica Timișoara și S.C. Expert Consulting SRL – parteneri, anunță finalizarea Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 3: “Locuri de muncă pentru toți”.

Conferința de încheiere a proiectului are loc în data de 17 februarie 2022, cu începere de la ora 12.00, pe platforma ZOOM.

Înregistrarea se face accesând linkul:

https://us04web.zoom.us/j/77332310697?pwd=b-oF4qL04WFhB-NViAO21lqQKLRN4C.1.

 La eveniment sunt invitați reprezentanți ai partenerilor, angajați care au participat la cursurile de formare profesională de inițiere, calificare/recalificare, perfecționare și specializare, lectori, companii care au beneficiat de asistență în elaborarea și implementarea de strategii de dezvoltare a resursei umane proprii, mass-media.

Proiectul s-a adresat angajaților din IMM-uri din Regiunea Vest care își desfășoară activitatea în unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC (Strategia Naţională pentru Competitivitate) și SNCDI (Strategia Națională de Cercetare, Dezvoltare și Inovare 2021-2027).

Obiectivul prioritar al proiectului a vizat facilitarea accesului angajaților la programe de formare profesională care să conducă la îmbunătățirea statutului profesional și a condițiilor de muncă și, în consecință, la creșterea competitivității firmelor.

Efectul pozitiv, pe termen lung, constă în crearea unei mase critice în populația angajată din Regiunea Vest calificată, perfecționată și specializată care să asigure, în perioada post implementare, un climat concurențial potrivit obiectivelor de dezvoltare regională asumate și o preocupare reală pentru dezvoltarea personală și a unei atitudini pozitive față de muncă.

AGENDĂ

Ora Activitatea
 

12.00 – 12.10

Mesaj de salut și prezentarea membrilor echipei de proiect

Daiana BUZATU, Manager de proiect

12.10 – 12.30 Prezentarea proiectului – finanțare, obiective, rezultate /indicatori

Daiana BUZATU, Manager de proiect

12.30 – 12.45 Intervenții ale partenerilor de proiect

Conf.dr.ing. Nicolae CRAINIC, Universitatea Politehnica Timișoara

Camelia MOCAN, S.C. Expert Consulting SRL Timișoara

12.45 – 13.00 Întrebări și răspunsuri

Informații suplimentare la tel. 0722503138,  e-mail: [email protected], Rodica OLINIC – expert promovare.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...