Regiunea de Vest, locul doi pe tara in topul incasarilor la buget! Cati bani s-au adunat in Timis, Arad, Caras Severin si Hunedoara?

Locuitorii din judetele din vestul Romaniei nu vor sa intre in noul an cu datorii! Acest lucru e dovedit de cele mai recente analize pe incasarile realizate de Finante in Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara. Statistica propulseaza Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara pe locul doi in topul incasarilor pe tara.

Programul de incasari aferent lunii noiembrie 2014, stabilit in sarcina Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a fost de 505.469.554 lei, iar totalul incasarilor la Bugetul General Consolidat a fost de 550.318.044 lei, ceea ce inseamna ca la nivelul regiunii s-a realizat un plus de 44.848.490 lei. Prin urmare, gradul de realizare a programului de incasari aferent lunii noiembrie 2014 a fost de 108,87%.

Bilantul lunii noiembrie in ceea ce privesc incasarile la Bugetul General Consolidat si, implicit, realizarea programului de incasari, efectuat sub forma unui clasament pe activitatea de colectare si pe structuri subordonate Directiei regionale, se prezinta astfel:
La nivel de administratii judetene: pe locul I se claseaza AJFP Caras-Severin cu un grad de realizare de 111,40%;
La nivel de Servicii fiscale municipale: pe locul I se claseaza Serviciul Fiscal Municipal Lugoj cu un grad de realizare de 110,51%
La nivel de Servicii fiscale orasenesti: pe locul I se claseaza Serviciul Fiscal Orasenesc Buzias cu un grad de realizare de 191,61%;
La nivel de Birouri fiscale comunale: pe locul I se claseaza Biroul Fiscal Comunal Savarsin cu un grad de realizare de 109,47%;
La nivelul activitatii de colectare contribuabili mici: pe locul I se claseaza structura de colectare contribuabili mici din cadrul AJFP Arad cu un grad de realizare de 107,54%;

La nivelul activitatii de colectare contribuabili mijlocii: pe locul I se claseaza structura de colectare contribuabili mijlocii din cadrul AJFP Caras-Severin cu un grad de realizare de 173,39%.

La nivel de tara, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara, a ocupat locul doi in realizarea programului de incasari aferent lunii noiembrie 2014.

„Cu aceasta ocazie, conducerea Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara doreste sa isi exprime multumirea pentru rezultatele obtinute in luna noiembrie a.c., atât contribuabililor persoane fizice si juridice din Regiunea 5 Vest, respectiv din judetele Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, cât si tuturor angajatilor institutiei.”, se arata intr-un comunicat al DGRFP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. je spune:

  Iar au pus astia obiective mici.

  Au iesit angajatii ANAF sa faca ceva? A fost vreo campanie de informare, ajutor, ceva?
  Au stat in spatele ghiseelor si au incasat. Mari realizari…din taxe marite.

  La ANAF angajatii te trateaza cu un sictir si o greata, de parca ti-ar face favoruri cand iti iau banii.