Noutati :

Proiectul spectacol propus RATT la Timisoara pentru depoul din Dambovita! VIDEO!

11 noiembrie, 2016 - 11:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. Un transport public modern presupune nu doar o innoire a tramvaielor, autobuzelor si troleibuzelor care circula in Timisoara, ci si amenajarea si dezvoltarea unui intermodal la depoul Dambovita.

CITESTE SI: Autostrada Timisoara – Belgrad, in aer! Ce au stabilit premierii Romaniei si Serbiei, Dacian Ciolos si Aleksandar Vucic?

Un studiu in acest sens arata ca este necesara si prioritara definirea unui „Punct (Centru) de Comanda si Control” care sa incorporeze cele doua componente prioritare, pentru operarea performanta a Serviciului de Transport in Comun, sistemul de „Gestiune Tehnica Centralizata” si „Asistenta Tehnica in Exploatare”, care fac posibila operarea centralizata atat a echipamentelor care compun sistemul,  cat si a mijloacelor de transport, de pe o singura platforma de lucru „Punctul de Comanada si Control”!

CITESTE SI: Legatura lui Donald Trump cu Timisoara! Pe cine apreciaza presedintele Americii? Povestea din spatele unei fotografii!

Pentru aceasta, o firma din Timisoara a si realizat, gratuit, un proiect pe care il pune la dispozitia RATT, iar viziunea e ilustrata intr-un videoclip.

Acesta infatiseaza o varianta impresionanta pentru construirea unui sistem integrat care sa coordoneze toate cele 5 servicii de transport in comun: tramvaie, troleibuze, autobuze, biciclete si, poate intr-un viitor nu prea indepartat, vaporasele.

Ramane de vazut daca acest proiect propus Regiei de Transport pentru un centru de comanda la depoul din Dambovita se va si pune in practica.

Vezi VIDEO AICI!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu are cum sa fie aprobat si implementat un asemenea proiect. Niciun tramvai sau autobuz de acolo nu e mov.

  2. Nu are cum sa fie aprobat si implementat un asemenea proiect. Nici o biserica, nici o baza sportiva prevazuta pe acolo ?

  3. Spectacol ar fi daca ar circula conform graficelor

  4. Cine a platit ( interes personal) acest studiu? Acest oras are nevoie de o reparatie capitala , dar Orbu nu vede ca are pletele vopsite

  5. se pare ca si dumneavoastra vi s-a parut aberant acest proiect SF, deoarece nu semneaza nimeni articolul