Noutati :

Printre candidatii admisi la Institutul National al Magistraturii se numara si sapte tineri din Timis

20 octombrie, 2012 - 09:21 AM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: JUSTITIE
0

TIMISOARA. Institutul National al Magistraturii, scoala care-i formeaza pe viitorii judecatori si procurori, a comunicat rezultatele concursului de admitere in magistratura desfasurat in perioada 26 iunie – 10 octombrie. La acest examen foarte dificil s-au inscris, initial, 3634 candidati din toata tara, care au concurat pe 100 de locuri, dar probele eliminatorii au mai cernut sita si, in cele din urma, au ramas in cursa doar 1325 de tineri absolventi de Drept.

Dupa parcurgerea probelor orale si scrise, dar si a interviului final, printre cei 100 de auditori de justitie care vor urma cursurile INM in urmatorii 2 ani se numara si 7 timisoreni. Ion Varluga, Oana Flore, Corina Oanes, Anca Corlan, Andrei Jurca, Andreea Darida si Beatrix-Zvonne Vesna Piess- Malimarcov au trecut prin furcile caudine ale concursului INM si peste 2 ani vor imbraca roba de judecator sau procuror.

Printre cei 70 de candidati din Timis s-au numarat si tineri care, dupa eliminarea de la INM, s-au inscris la examenul de admitere in Baroul Timis si au trecut, deja, testul grila, cum este si cazul Cristinei Buta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...