Opinia Timisoarei

Primul bulevard a carui modernizare ar putea fi incheiata inainte de termen la Timisoara. Video cu stadiul lucrarilor

TIMISOARA. Incepute in primavara acestui an, lucrarile pe bulevardul Stan Vidrighin sunt in grafic. Cel putin asta spun reprezentantii Primariei Timisoara, care spun ca spera ca antreprenorul chiar sa finalizeze santierul inainte de termen.

CITESTE SI: Lucrarile la terasamentul liniilor de tramvai, cam pe un sfert din Calea Bogdanestilor, la Timisoara. Intr-un an trebuie sa fie gata intreg bulevardul. Ultimele imagini de pe santier. Video

CITESTE SI: Stadiul lucrarilor pe Bulevardul Cetatii din Timisoara, ce trebuie finalizate anul viitor. Ultimele imagini de pe santier. Video

Lucrarile merg inainte, vara lui 2024 este termenul de finalizare. Momentan, sunt in termen din punct de vedere al graficului defalcat pe luni. La aceasta lucrare nu avem probleme, furnizorul este aprovizionat. Sunt doua contracte separate care se deruleaza simultan, respectiv cel al Aquatim, de inlocuire a retelelor de apa si canalizare, si cel de modernizare, al primariei. S-a inceput sa se lucreze la fundatia de cale ferata pe sectorul dintre Domasneanu si Podeanu. S-a finalizat complet partea de retele subterane ce tin de proiectul nostru, pe acest tronson. Speram ca firma sa mentina ritmul si sa finalizam chiar inainte de termen, eu imi doresc chiar in 2023„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro viceprimarul Ruben Latcau.

Ultimele imagini de pe santier, filmate de la inaltime cu drona, duminica, ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

***

Va reamintim, conform proiectului intocmit de vechea administratie, lucrarile de pe bulevardul Stan Vidrighin ar trebui sa fie finalizate in 2024.

In acest interval, reprezentantii Aquatim vor inlocui peste 60 de kilometri de retele de apa si canal, iar Primaria trebuie sa reabiliteze liniile de tramvai (acestea vor fi inierbate), carosabilul, sa amenajeze piste de biciclete si trotuare si sa refaca locurile de parcare.

Valoarea investitiei se ridica la 18 milioane de euro.

Exit mobile version