Noutati :

Primaria Timisoara a umplut ‘biblioteca’ DNA in 2015! Numar RECORD de documente trimise la Directia Nationala Anticoruptie! Ce se intampla?

25 ianuarie, 2016 - 04:52 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Zeci de mii de acte au fost trimise de Primaria Timisoara in 2015 catre Directia Nationala Anticoruptie, se arata in raportul de activitate pe anul trecut al administratorului public al Timisoarei, Sorin Dragoi.

Primaria Timisoara a trimis o ‘biblioteca’ intreaga DNA-ului in primele trei luni ale anului trecut. Au fost facute copii dupa mii de documentatii de vanzare, care insumeaza peste 30.000 de pagini, la Biroul Terenuri.

In perioada 19.01.2015- 20.03.2015 pentru ancheta DNA cu privire la instrainarile de imobile in temeiul Legii 112/1995 in perioada 1996- 2014 activitatea biroului a fost axata pe xerocopiere a 2608 documentatii de vinzare insumind 32.038 pagini si expedierea la sediul DNA Bucuresti„, precizeaza Sorin Dragoi in raportul activitatii sale pe 2015.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la Primaria Timisoara, in aceasta dimineata! Pentru a PATRA oara! Ce cauta acum procurorii anticoruptie? FOTO si VIDEO!

Administratorul public a coordonat in anul 2015 si activitatea compartimentului monumente al Primariei, care a reabilitat 10 monumente din intregul oras. Printre succesele din anul trecut, Dragoi vorbeste si despre preluarea Monumentului Rezistentei Anticomuniste de la Padurea Verde si inceperea procedurii de intabulare ca urmare a intrarii in patrimoniul Municipiului Timisoara

City managerul s-a ocupat si de garajele din oras. In 2015 s-au acordat despagubiri pentru 29 titulari de contracte de concesiune la garajele pentru care s-a declarat interesul local. De asemenea, au fost intocmite si 376 de contracte de inchiriere pentru terenul ocupat de garaje.

Conform raportului, city managerul Sorin Dragoi s-a ocupat indeaproape si de cimitirele din oras, de unde in conturile primariei au intrat aproape 400 de mii de lei din reconcesionarea locurilor de veci si alte taxe de inmormantare. In 2015, Primaria s-a ocupat si de inhumarea a 29 de persoane fara identitate, care au scos din vistierie peste 20 de mii de lei.

Tot in subordinea,  Directia de spatii utilitare, care a administrat cele 11 WC-uri publice din oras. Managerul se lauda cu achizitia altor 55 de toalete ecologice, care vor fi amplasate in diferite colturi ale orasului.

Din raportul city managerului rezulta ca in 2015, pana la jumatate anului, Comisia de repartizare a locuintelor s-a intrunit in sase sedinte, in care a fost de acord cu prelungirea a 68 de contracte incheiate pentru apartamentele din blocuri ANL, s-au emis 25 de repartitii de locuinte si alte sase au fost deja repartizate.

Citeste raportul complet de activitate al city managerului: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...