Prima parcare etajata, cu 250 de locuri, ce ar putea fi amenajata de primarie la Timisoara, dupa Revolutie. Se cauta o firma care sa faca Studiul de Fezabilitate

TIMISOARA. In 2019, planul era supus consultarii timisorenilor, iar in 2020 ni se aratau primele desene cu viitoarea parcare supraetajata ce ar putea fi ridicata in vecinatatea Spitalului de Copii Louis Turcanu la Timisoara.

CITESTE SI: Viceprimarul Ruben Latcau, inca increzator ca va fi asfaltat Drumul Boilor pana la sfarsitul anului. Ultimul anunt despre intersectia cu Centura de Sud Timisoara. Video

Administratia Fritz a anuntat ca doreste sa continue realizarea proiectului privind parcarea de 250 de locuri pe strada Iosif Nemoianu nr. 3, initiat de vechea administratie. Aceasta ar urma sa fie ridicata in vecinatatea cantinei Liceului Nikolaus Lenau, pe un teren cu o suprafata de aproape 5.000 mp. Pe aceasta parcela insa se gasesc imobile apartinand Spitalului de Copii, intre care Ambulatoriul de Specialitate si casa Ronald McDonald, unde stau parintii copiilor internati pe perioada indelungata. In primavara s-a reusit intocmirea Planului Urbanistic de Detaliu, iar acum primaria a scos la licitatie Studiul de Fezabilitate.

Conform anuntului postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, valoarea contractului pentru realizarea documentatiei se ridica la 247.058 lei fara TVA.

Aceasta ar putea fi prima parcare supraetajata, facuta din bani publici, in ultimii mai bine de 30 de ani la Timisoara.

Pe cele 250 de locuri prevazute in noua parcare isi vor putea lasa masinile atat angajatii spitalului, cat si timisorenii care au treaba in zona.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 21 decembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Dede spune:

  Ce frumos și normal ar fi sa avem titluri cum că va face l, nu că ar putea. Din ar putea am fi avut deja n investiții majore realizate. Din păcate stam prost la multe capitole, printre care infrastructura sportivă, lucru ce ne scoate de pe harta unor evenimente sportive de amploare.

 2. amng spune:

  bai tata bai….clujul are vreo cinci deja in functiune…la ei astea deja sint parcari de cartier
  luati-l pe boc, dati-i de 3 ori salariul care il ia la cluj si aduceti-l la timisoara….asta ar fi cea mai buna investitie pentru orasul asta….pana acum am avut parte tot de papagali, dupa cum se vede…

 3. ITist spune:

  nu pot sa inteleg in cazul asta necesitatea studiului de fezabilitate. Suntem o tara de tampiti. Sigur ca e fezabila! Ce mai cheltuim bani aiurea. Legislatie de cackat, politicieni de cackat. Se aude Fritz!

 4. Jack spune:

  Face o laie Fritz. A anulat licitatia de la parcarea de pe Take Ionescu unde totul era pregatit si defileaza cu tot felul de randari. Fritz e un incompetent, un prost si un indolent

 5. Cosmin spune:

  De la ar putea fi la a fi ii cale lunga. Daca ii la nivel de studiu de fezabilitate egal cu 5-7 ani pana la finalizare daca merg toate bine.

 6. derdiedas spune:

  Noroc cu vechea administratie …. ptui ptui.

 7. grigore spune:

  Solutia : ,apelati la o firma germana ( ca si asa-i in obiceiul romanesc) si vine cu trei turci si doi romani si va ridica cate parcari vreti si mai repede si ,si mai ieftin !

 8. alti bani pe apa sambetei! spune:

  Trebuie sa Cerem insistent sa se faca un „Muzeu al studiilor de fezabilitate” cu detalii de finatare, eficienta si realizarea efectiva a studiului. Sa lasam palavra cu secrete, … si alte aiureli.
  Daca bine tin minte despre parcarea respectiva sau mai facut studii! Unde sunt rezultatele?