Noutati :

Premiere la decernarea Oscarurilor excelentei in afaceri la Timisoara. Le dezvaluie Florica Chirita, director general CCIAT

20 octombrie, 2017 - 03:08 PM
Autor: Ciprian Voin      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Se apropie cu pasi repezi unul dintre evenimentele de referinta din fiecare toamna la Timisoara – Topul Firmelor, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, care premiaza performanta si excelenta in afaceri si nu numai. Ca economia judetului merge bine, in pofida vremurilor grele prin care trec aproape toate sectoarele, stau marturie premiile ce vor fi acordate in acest an.

Vine cu toate explicatiile directorul general al CCIAT Florica Chirita, intr-un interviu video acordat opiniatimisoarei.ro.

CCIAT acorda premii pentru firme din 7 domenii de activitate, incepand din acest an: Cercetare-Dezvoltare si High-Tech, Industrie, Agricultura Silvicultura si Pescuit, Constructii, Servicii, Comert si Turism.

Topul Firmelor din Judetul Timis pentru anul 2016 reuneste 8.510 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate dintr-un numar de 28.764 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidentiate 1.767 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III, pe cele 7 domenii de activitate, grupe si clase de marime„, a explicat directorul CCIAT.

Festivitatea de gala din aceasta toamna de la Timisoara sta sub semnul premierelor.

Daca editia de anul trecut a stat sub semnul „Timisoara, capitala culturala europeana”, editia prezenta sta sub semnul „Timisoara, orasul premierelor”, caci realizarile Timisoarei care au pus-o pe harta lumii si-au pus amprenta si asupra Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, marcandu-i destinul. In acest context, vom lansa volumul „CCIA Timis, sub semnul premierelor”, editie personalizata a cartii „101 premiere nationale, europene, mondiale timisorene” scrisa de Ioan Hategan, care va fi oferita firmelor distinse cu Trofeul de Excelenta si, tot ca o noutate, trofeele sunt realizate din cristal, iar ilustratia copertei catalogului Topului Firmelor si a diplomelor redau un detaliu din lucrarea “Origini” a dnei Lelia Floare Brinda„, a precizat Florica Chirita.

Despre toate acestea, dar si despre alte subiecte interesante, aflati din interviul VIDEO de mai jos pe care directorul general al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Florica Chirita, l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...