Noutati :

Planuri de reorganizare la Nokia. Vor fi concediati toti angajatii din Cluj-Napoca

27 aprilie, 2011 - 09:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Strategia de reorganizare a concernului Nokia ii afecteaza si peste 100 de angajati de la centrul de cercetare de la Cluj. Acest centru va fi desfiintat, au anuntat oficialii companiei. Fabrica de la Jucu nu va suferi niciun fel de schimbari organizationale.

„Ca parte a procesului de aliniere la strategia Nokia, se estimeaza ca anuntul privind reducerea fortei de munca va avea impact asupra sitului de Cercetare si Dezvoltare aflat in cadrul Olympia Business Center din Cluj. Nokia estimeaza ca pana la sfarsitul trimestrului al treilea 2011, proiectele curente desfasurate in aceasta locatie vor fi diminuate complet. Operatiunile de Cercetare si Dezvoltare vor continua sa fie derulate in alte centre Nokia de pe glob. Se preconizeaza ca vor fi afectate aproximativ 120 de persoane. Nu sunt planificate niciun fel de schimbari la nivelul fabricii Nokia de la Jucu”, au anuntat oficialii Nokia.

Nokia va transfera aproximativ 3.000 de angajati catre firma Accenture si va reduce forta de munca cu aproximativ 4.000 de persoane pana la sfarsitul anului 2012. Majoritatea reducerilor sunt planificate in Danemarca, Finlanda si Marea Britanie. Compania vrea sa-si reduca cheltuielile operationale cu un miliard de euro pentru anul 2013, comparativ cu anul 2010.

Nokia va lansa un program de responsabilitate sociala pentru angajatii care vor fi afectati de reducerile de personal. Programul va fi derulat la nivel local.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...