Noutati :

Ovidiu Lipan Tandarica revine la Timisoara pentru a sustine cultura, arta si sportul intr-un eveniment organizat de Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului

5 iulie, 2022 - 03:46 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Orasul Timisoara va avea parte saptamana aceasta de un oaspete de seama, artistul Ovidiu Lipan Tandarica. Acesta revine la Timisoara pentru a sustine cultura, arta si sportul, el fiind intotdeauna alaturi de tineri si promovand mereu prin actiunile sale educatia, sub toate formele ei.

Stiintele vietii si importanta lor in educatia tinerilor, precum si implicarea constanta a principalilor actori din mediul cultural si sportiv in sustinerea unei educatii de calitate, costituie tematica de discutie abordata de catre rectorul al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ”Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara, Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu si Ovidiu Lipan Tandarica, intr-un eveniment organizat in parteneriat cu Aeroportul International Timisoara ”Traian Vuia”

Ovidiu Lipan Tandarica va sosi in dimineata zilei de 7 iulie la Aeroportul din Timisoara, unde va fi intampinat de studenti ai tuturor facultatilor din cadrul USAB, precum si de catre sportivii echipei de rugby SCM USAMVB Timisoara.

Echipa de rugby, un simbol al orasului Timisoara si al USAMVB, a obtinut victorii importante sub conducerea managerului sau Dan Borzas, castigand anul acesta Cupa Romaniei.

Stiintele vietii si importanta lor in educatia tinerilor, precum si implicarea constanta a principalilor actori din mediul cultural si sportiv in sustinerea unei educatii de calitate, costituie una dintre strategiile de dezvoltare ale Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...