Noutati :

Oamenii de afaceri din Timis invitati de CCIAT in octombrie la un parteneriat cu Serbia

10 septembrie, 2017 - 09:56 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Camera de Comert  si Industrie a Provinciei Voivodina (Serbia) organizeaza in data de  3 octombrie 2017,intre  orele 1100  – 1400, in  Sala C.E.D.O.  a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr. 3, un eveniment B2B, sub genericul: PARTENERIAT DE AFACERI ROMANIA-SERBIA LA TIMISOARA.

Scopul evenimentului este de a oferi o perspectiva clara asupra dezvoltarii pietei, cu accent pe gasirea partenerilor de afaceri potriviti. Evenimentul face parte din agenda de activitati pentru Semestrul II 2017, stabilita prin Acordul de Colaborare incheiat intre cele doua camere de comert, la Timisoara, in data de 20 aprilie 2017, cu ocazia vizitei la CCIAT a unei delegatii de afaceri condusa de dl.Boško Vučurević – Presedintele Camerei de Comert  si Industrie Vojvodina, insotit deSecretarul General al Agentiei de Dezvoltare Regionala a Provinciei.
Prin incheierea acestui parteneriat, cele doua organizatii camerale si-au propus o colaborare indelungata intre Provincia Vojvodina si Judetul Timis, doua regiuni in plina  dezvoltare care ofera oportunitati importante de afaceri in toate domeniile, cat si   cresterea numarului de firme românesti si sarbesti care sa investeasca pe cele doua piete.
Agenda evenimentului:

11:00 – 12:00 Cuvant de bun venit al conducerii CCIA Timis

Mesaj de salut al conducerii CCI Vojvodina

Prezentarea  delegatiei din Serbia

12:00 – 14:00 Discutii bilaterale

Delegatia oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusa din reprezentanti a 20 companii din domeniile industrie si comert, interesate de o colaborare de lunga durata cu parteneri din judetul Timis. Participarea firmelor romanesti este gratuita pe baza invitatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...