Noutati :

O parcare nou nouta, supravegheata video, ii asteapta pe soferi in Timisoara! Unde a fost amenajata?

22 iulie, 2014 - 01:00 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Are 26 de locuri, este prevazuta cu bariera si se afla nu departe de centrul orasului. Mai mult, a fost amenajata intr-o zona in care se gaseste si una dintre cele mai importante piete agro-alimentare ale Timisoarei.

Vorbim de o noua parcare cu plata amenajata de Regia de Transport Local chiar in curtea ei. Aceasta se gaseste in spatiul pe care RATT il are pe bulevardul Take Ionescu, vizavi de depoul de tramvaie, la doar doi pasi de Piata Badea Cartan.

Parcarea este supravegheata video.

Soferii care vor alege sa isi lase aici masinile sunt insa buni de plata. O ora de parcare costa 2 lei, iar banii adunati vor ajunge in buzunarul RATT.

Am cerut RATT sa amenajeze o parcare, constatand ca e o foarte mare criza de locuri de parcare in vecinatatea Pietei Badea Cartan. Va fi o parcare cu taxa, e cu bariera, spatiul e supravecheat video. Tariful e de 2 lei pe ora, ca tarif unic. E pe partea cu Badea Cartan. E in curtea RATT si e amenajata de RATT. Sunt 26 de locuri de parcare si 2 pentru persoane cu handicap. Daca nu aveam aceste 26 de locuri inseamna ca aceste 26 de masini ar fi stat insiruite in zona si asa aglomerata a Pietei Badea Cartan„, a declarat primarul Nicolae Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Masura foarte buna.
  Ce se face cu terenul dela fosta ILSA?modul in care se afla cu
  blocuri neterminate,cladiri vechi simteren cu buruieni nu face
  cinste Timisoarei(Dlui Tender nuni se poate retrage drepturile
  sau amendarea ?a plecat cu afaceri in Africa iar aici a lasat
  mizerie)