O noua sarcina pentru Nicolae Robu: sa gestioneze cadavrele cainilor din Timisoara!

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu a primit „la semnat” un document cu componenta unei comisii pentru gestionarea cadavrelor de caini din oras. Surpriza a fost cand a vazut cine este seful acestei comisii.

CITESTE SI: Noua maternitate din Timisoara s-ar putea construi cu ajutorul vecinilor! Anuntul presedintelui CJT Calin Dobra 

Mi-a venit la semnat, pe birou, un document de numire a unei comisii de gestiune a cadavrelor de caini din municipiu. Cand ma uit, comisia era formata din presedinte care este primarul, dar si din membrii, printre care viceprimarul si secretarul primariei. Pai un primar nu are ce sa faca decat sa se ocupe de gestionarea cadavrelor de caini? Nu vreau sa fac parte dintr-o asemenea comisie. Mi-au spus ca asa scrie in lege. Cum sa pui pimarul in comisia de gestiune a cadavrelor de caini? Suntem o tara normala? Imi tremura mana cand trebuie sa semnez un asemenea document. Macar am onoarea sa fiu presedintele comisiei. Radem, dar nu este de ras pentru ca eu nu stiu cine face legile, cine poate sa puna o asemenea prostie intr-o lege, dar nu e in regula. Primaul are cu totul si cu totul alte roluri in administratia publica locala. Te miri cine ce mai face cineva cu un cadavru de caine si trebuie sa raspunzi. Legea e una e generala ca scrie acolo ca se refera la comune, orase, municipii”, a declarat Nicolae Robu.

CITESTE SI: Cand vom merge pe autostrada de la Timisoara la Belgrad? Decizia luata azi de Guvernul Romaniei 

Edilul Timisoarei spune ca legea este veche, inca din anul 2004, insa acum este pusa in aplicare, dupa ce a fost actualizata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.