O noua generatie de ‘logani’ a pasit pe treptele uneia dintre cele mai bune scoli din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Cu ghiozdanele in spate, buchete de flori in maini si nerabdare sa isi cunoasca noii colegi si profesori.

Asa s-au adunat in curtea scolii zeci de copii care incep clasa a V-a in acest an scolar la Colegiul National C.D. Loga. Cei 58 de noi logani au fost primiti pe terenul de sport al institutiei.

Dupa ce li s-a urat bun venit din partea conducerii scolii, a reprezentantilor consiliului de parinti, consiliului elevilor sau a reprezentantului Politiei, elevii de clasa a V-a s-au incolonat si si-au urmat dirigintii in clase. Parintii nu au avut voie sa intre in scoala.

E o imensa bucurie. O scoala fara copii este o scoala extrem de trista si care nu isi gaseste sensul. de fapt, educatia presupune munca serioasa, iar aceasta munca se poate desfasura intr-un cadru organizat, asa cum cel scolar, institutional permite. Sunt foarte mandri de ei pentru ca acesti copii si-au castigat un loc binemeritat in aceasta scoala in urma unei testari foarte serioase pe care au sustinut-o. Practic, pe cele 58 de locuri pe care le-am avut disponibile au candidat la momentulr respectiv 120 de elevi. Practic, au fost selectati cei mai buni dintre cei mai buni„, a spus la debutul noului an scolar, Tihomir Milin, director al C. D. Loga.

La Colegiul National C.D. Loga, festivitatea de deschidere a anului scolar a fost impartita in doua. De la ora 8.30 au primiti in clase elevii de clasa a V-a, in timp ce o ora mai tarziu a avut loc si deschiderea pentru cei care sunt boboci in clasa a IX-a.

13 septembrie inseamna prima zi de scoala dintr-un nou an pentru nu mai putin de 102.976 de elevi din Timisoara si din intreg judetul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. gheoooo spune:

  ce penibila poza. marxistii intotdeauna au fost speriati de relatiile puternice intre oameni. dintotdeauna, scopul lor a fost distrugerea familiilor si a grupurilor mai mari de 3 persoane.

 2. emilutz spune:

  Dacii logan? sau ce ii cu Loganii aia? :)))

 3. Numeri pe degete școlile cu dascăli de valoare. Restul sunt SINECURI ptr incompetenti spune:

  Plini de proști printre dascălii de azi, niste amatori în toate. De la pedagogie, la materiile pe care le predau. În companii private ar face munca de jos, asa îngrămădiți sunt…