Noutatile legislative in domeniul igienei si sanatatii publice, prezentate agentilor economici din Timisoara si din judet in cadrul unui nou seminar organizat de CCIAT

TIMISOARA. Zeci de agenti economici din Timisoara si din judet au aflat, in cadrul unui nou seminar marca CCIAT, cele mai recente noutati legislative in domeniul igienei si sanatatii publice. La Centrului Regional de Afaceri al CCIAT a avut loc, marti, un seminar de informare, derulat cu specialistii din cadrul Directiei de Sanatate Publica Timis.

Acest seminar este extrem de important si nu este intamplator. Este al treilea pe care il organizam. Sanatatea si tot ce se intampla in acest domeniu este foarte important, atat pentru mediul de afaceri cat si pentru comunitatea din oras si din judet. Multumim celor de la DSP ca au acceptat invitatia si de aceasta data, pentru ca asa cum stiti in fiecare an am organizat seminar cu Directia de Sanatate Publica. Am avut foarte multe inscrieri la acest seminar, interesul pentru aceasta institutie este mare, pentru ca asa cum stiti, controalele care se fac acum de catre DSP sunt foarte multe si foarte severe”, a spus Florica Chirita, presedintele CCIAT.

In cadrul seminarului au fost dezbatute o serie de aspecte ce vizeaza masurile de inspectie privind conditiile igienico-sanitare pentru domeniul HoReCa in contextul TM2023, dar si cele mai recente noutati legislative privind conditiile de avizare si circuite igienico-sanitare in unitatile publice alimentare, unitatile de invatamant publice si private.

Ne bucuram sa fim parteneri la aceste seminarii de informare si indrumare a agentilor economici, mai ales ca in ultima perioada, atat anul trecut, cat si la inceputul acestui an au intervenit niste modificari legislative in domeniul nostru de activitate, s-au modificat taxele si alte chestiuni privind organizarea cursurilor de igiena. Pentru noi este important sa ne intalnim cu agentii economici pentru ca in aceasta perioada DSP a implementat un program de programari online pe activitatea de avize si autorizatii si consideram ca este important sa aflam si parerea agentilor economici despre cum vad ei modul in care functioneaza acest program”, a precizat directorul DSP Timis, Florentina Georgeta Radu.

Evenimentul se inscrie in programul CCIA Timis pentru anul 2023 de informare si instruire a agentilor economici cu privire la reglementari nationale si eurpene in diferite sectoare de activitate, organizat in colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...