Muzica, teatru, film si arta la festivalul Launmomentdat in parc de la Timisoara. Intrarea este libera

TIMISOARA. Festivalul Launmomentdat in parc revine intre 10 si 12 iunie 2022 in Parcul Regina Maria din Timisoara. Programul se va desfasura intre orele 12.00 si 23.00, iar intrarea va fi libera.

Aflat la a V-a editie, festivalul confirma peste 30 de trupe si DJ internationali si nationali, uniti intr-un concept care celebreaza diversitatea culturala timp de trei zile consecutive. Pe cele trei scene ale festivalului vor urca ANATOLIAN WEAPONS, CHORBIKA, DONNA LEAKE, DUBAPEST HIFI, ESA’S AFRO SYNTH BAND live, FOURMÏ ROUZ, INTERGALACTIC GARY, LION’S DEN, PALO SANTO DISCOS, PRINCE FATTY ft SHNIECE, REGGAE ROAST ft NATTY CAMPBELL, VLADIMIR, ZALTAN, DAVID LAZaR, DESOLATE MOORS, DUBASE, DUDEWITHVINYL, JON JITSU, MAICA-TA, MIGHTY BOOGIE, MIHU, MINI ZUCCHINI, MITSUBITCHI, MI-TZU, MR. H, NOEMI, OCVCP, RAPALA, RIOT199, G. ROBOTEL, SILVANA, TE DOARE, ULTIMII OAMENI, VIRGIL, WHO:RATIO si ZO.

Hanging Around organizeaza un targ de viniluri in cadrul festivalului. Aceasta zona reuneste atat DJi, cat si colectionarii de placi de viniluri din Bucuresti, Oradea si Timisoara, printre care se numara LAZY HOUR STORE, MUSICON, SPININNI’ TIME, VINILARIUM, VINILOTECA si VINYLCOURT.

Pop-up Fair reprezinta un spatiu de expozitie organizat de Harababura Vintage in cadrul festivalului Launmomentdat in parc. Aceasta activitate aduce impreuna artisti si artizani din medii diferite de expresie. De aceasta data ne vom intalni cu ALEXANDRU GHENCEA, AME, ARTIZANA, BABES, CERAMICEANU, CORINA MARINA, DADA SWIMWEAR, DE LA IRINA, GRUNI, HARABABURA VINTAGE, KAOLITH, L’ARLESIENNE, LUDIC, Ma GHINDESC LA TINE, MAGAZEN, OCRU, OILRIGHT, SIMO’S CERAMICS, SMOOSH, SOSO’S SKIN, TEODORA MOt si WOODESCU.

Din program nu vor lipsi piesele de teatru sau atelierele de teatru senzorial oferite de asociatia Asylum, si nici proiectiile de filme. La capitolul teatru, in prim plan vor fi actorii de la FACULTATEA DE MUZICA si TEATRU TIMISOARA, FACULTATEA de TEATRU si FILM CLUJ, KATHARSIS THEATER, TEATRUL APROPO, TEATRUL NATIONAL TURDA, TEATRU SENZORIAL TEATRUL THESPIS si YUHUU LAND, iar in materie de film vom putea urmari doua proiectii documentare care se adreseaza lumii extinse a muzicii in diferitele sale aspecte. in data de 11 iunie va rula THE SOUND OF BELGIUM (director Jozef Deville), iar in data de 12 iunie va rula FRENCH WAVES (director Julian Starke).

Launmomentdat in parc face parte din programul Timisoara2023 – Capitala Culturala Europeana si este finantat de Primaria Timisoara prin Centrul de Proiecte.

Launmomentdat in parc este un festival international nascut in 2016 in Timisoara, care propune o simbioza intre muzica, arta, teatru si film.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...