Mobila de calitate si oamenii din spatele ei sunt cartea de vizita a grupului de firme nascut langa Timisoara, in care angajatii traiesc impreuna bucuriile si provocarile de zeci de ani

TIMISOARA. Au trecut, in timp, prin vremuri de criza, prin momente critice, dar si prin perioade de succes remarcabile si fiecare dintre ele i-a gasit in acelasi loc de munca, grupul de firme Casa Rusu – Rus Savitar.

Vorbim de sute de angajati pentru care colegii sunt cu adevarat o familie in care au invatat sa infrunte provocarile cu incredere si sa se bucure de reusite impreuna. Multi dintre ei au si 20 de ani de munca aici si se mandresc cu asta.

Brandul CASA RUSU, divizia de retail a companiei RUS SAVITAR, detine la ora actuala magazine de mobila in toata tara, care numara peste 300 de angajati.

Sunt in aceasta companie din anul 2006 si nu am de gand sa plec, ba mai mult incerc sa aduc oameni sa lucreze aici, pentru ca e un mediu placut, unde iti sunt recunoscute meritele si zilnic ai parte de noi provocari. Rus Savitar este a doua mea familie”, spune un angajat al Rus Savitar.

Sunt la Casa Rusu din 2010. Am prins primul magazin deschis de noi, l-am deschis in capitala si de atunci si pana in prezent nu regret nici o secunda ca am ramas in firma asta, si sigur ies la pensie de aici”, spune un angajat al Casa Rusu.

Strategia grupului de firme a fost una simpla si de impact, prin care a castigat mereu clienti si a reusit sa-si mentina angajatii oferindu-le locuri de munca sigure si beneficii.

Magazinele Casa Rusu reprezinta legatura directa dintre producatorul Rus Savitar si client, astfel ca acesta din urma beneficiaza de preturile cele mai bune la mobilier, intrucat, pe traseu, nu exista alti intermediari, comercianti ori dealeri care practica adaosuri.

Siteul nostru casarusu.ro este dovada vie ca mereu vrem sa imbunatatim produsele pe care noi le realizam in fabrica din Dudestii Noi si dorim sa venim mereu cu ceva nou si frumos pe piata din Romania, si nu numai. Creativitatea ne mentine in top, iar loialitatea si calitatea angajatilor transforma toata aceasta munca si dedicare in succes”, spune Cristian Rusu, administrator Rus Savitar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...