Managementul si eficienta sistemelor de productie pentru firmele candidate la marca „Made in Banat”, la CCIAT. FOTO!

Timp de doua zile, Centrul Regional de Afaceri din Timisoara a gazduit un workshop cu tema „Managementul si eficienta sistemelor de productie.Studii de caz”. La eveniment au participat firme din regiunea transfrontaliera Romania-Serbia care realizeaza produse si servicii specifice regiunii Banat, interesate in a obtine marca „Made in Banat”, garantie a calitatii la standarde europene.
CRAFT made in banat (19)
In cadrul intalnirilor a fost prezentat proiectul, marca si procedura de acordare a marcii „Made in Banat” si s-a discutat pe marginea sistemelor de productie precum si eficientei in acestea. Totodata a fost abordat si noul concept de Mall virtual destinat firmelor participante la proiect.

Proiectul MADE IN BANAT este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis (ADETIM), Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda si vizeaza cresterea competitivitatii IMM-urilor care realizeaza produse specifice regiunii Banatului, prin promovarea acestora sub marca „Made in Banat”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...