Lugojenii au fost chestionati daca primaria sa construiasca sau nu un nou sens giratoriu in oras. Vezi care a fost raspunsul!

TIMIS. Primaria Lugoj a facut un sondaj de opinie in randul lugojenilor privind amenajarea unui nou sens giratoriu in zona Parcului „George Enescu”, la intersectia strazilor Coloman Wallisch, Gheorghe Doja, Bucegi si Ion Luca Caragiale.


Conform rezultatului sondajului, 85% dintre lugojenii chestionati au raspuns in favoarea amenajarii sensului, 12% au fost impotriva, iar pe 3% nu ii intereseaza amenajarea noului sens giratoriu.

„Avand in vedere acest procent, precum si hotararea Comisiei de Circulatie, vom proceda la executia acestui proiect in perioada octombrie-noiembrie”, a declarat Francisc Boldea, primarul din Lugoj.

Comisia de Circulatie din Lugoj a mai decis, totodata, posibilitatea de intoarcere a autovehiculelor in dreptul cartierului Josif Constantin Dragan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Nu e necesar acest sens, decat pentru comisioanele primarului.Unde sunt acele voturi pt.