Lovitura pentru administratia Fritz, primaria trebuie sa dea banii inapoi. A fost declarata ilegala de catre instanta triplarea impozitelor pentru cladirile nerezidentiale ale persoanelor fizice

TIMISOARA. Sentinta definitiva in dosarul triplarii impozitelor pentru cladirile nerezidentiale detinute de persoane fizice la Timisoara. Curtea de Apel a stabilit ca Hotararea din 2021 pentru impozitele de anul trecut este ilegala.

CITESTE SI: Oboseala nu l-a doborat inca. Sta pe pervaz de aproape 24 de ore militarul care ameninta ca se arunca de la etajul 7 al unui bloc din Timisoara. Au venit si negociatori din Arad

Magistratii au respins joi recursul prin care Consiliul Local Timisoara a atacat decizia Tribunalului Timis care se intemeia pe faptul ca, anterior adoptarii actului administrativ contestat, nu exista vreo hotarare CLT prin care sa fie stabilite criteriile economice, sociale, geografice, urbanistice, precum si necesitatile bugetare locale care sa justifice majorarea impozitului cu o cota aditionala de 50%. Mai mult, a fost incalcata si transparenta decizionala ca nu s-a respectat procedura referitoare la participarea cetatenilor si asociatiilor legal constituite la procesul de elaborare a Hotararii in cauza.

Primaria Timisoara ar trebui sa le dea banii inapoi celor care au fost afectati de majorarea impozitului.

Mai multe pe adevarul.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Un esec politic fara sanse de recuperare. O administratie nascuta sa fie impotriva cetateanului.

  2. Normal! Mai bine sa traim printre ruine, in mizerie si cu ochii la atentie cade tencuiala!

  3. Fritz e un mare tepar. Ca ce chestie sa tripleze impozitele persoanelor fizice???

  4. impozitele pe spatii comerciale(cladiri nerezidentiale) ce au ca proprietari persoane fizice.deci nu ii vorba de apartamente,case de locuit.

  5. De cand o crestere de 50 la suta este o TRIPLARE (x3)?
    Voi cu cine ati facut matematica? sau mai bine ce fumati?