Noutati :

Legatura dintre Pasajul Jiul si sensul giratoriu suspendat la 10 metri inaltime ce se va amenaja la Timisoara! FOTO si VIDEO!

6 iunie, 2017 - 12:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Operatiunea de montare a podurilor la Pasajul Jiul, aflat in proces de largire, se apropie de final. In minivacanta de Rusalii s-a lucrat la foc automat pentru instalarea acestora, care vor sustine fiecare cate o linie de cale ferata.

CITESTE SI: Sensul giratoriu suspendat, la 10 metri inaltime, completat de o salba de pasaje peste calea ferata! Planul fabulos al CFR care va schimba Timisoara

Primele doua poduri au fost montate, iar al treilea se va afla sub sinele unei cai ce va fi reabilitata in cadrul proiectului pe care reprezentantii CFR l-au prezentat recent la Timisoara si care presupune amenajarea si a unui sens giratoriu la intersectia Baader cu Demetriade, giratie care se va afla la 10 m inaltime.

CITESTE SI: PROTEST al soferilor furiosi la Timisoara! Claxoneza cand trec prin fata Primariei! Ce le-a transmis primarul Nicolae Robu 

Primele doua poduri sunt montate, instalate in forma definitiva, si podul al doilea, cel din mijloc, e deja functional pentru trenuri. S-a taiat linia de cale ferata, s-a refacut si chiar am surprins circulatia unui tren. Fiecare pod e destinat cate unei linii de cale ferata. Podul numarul 1, dinspre Bega se va monta ultimul si e destinat unei linii. Cel din mijloc e destinat liniei 2, podul al treilea, care e deja montat, este destinat linia a 3-a, care urmeaza sa se faca de catre CFR in cadrul unui proiect de extinderde pe care CFR-ul il are si face parte din acel proiect al CFR care merge spre intersectia Baader-Demetriade, unde va fi realizat acel sens suspendat„, a declarat primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Cum se va lucra in cea mai aglomerata intersectie din Timisoara, care va fi largita la 3 benzi, si cand porneste santierul? 

Traficul rutier pe sub Pasajul Jiul ramane deocamdata inchis, iar circulatia in Timisoara a fost paralizata astazi. Soferii au protestat in cursul diminetii claxonand indelung si nervos la trecerea prin fata Primariei.

CITESTE SI: Cate zile de cosmar urmeaza in traficul din Timisoara? Cand se deschide Pasajul Jiul pentru soferi  

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu mai credeți toate prăpăstiile pe care le debitează Robu. Individul nu-i în stare nici să repare trotuarele din oraș, darămite să pună la cale asrtfel de proiecte de anvergură. Sunt aruncate la plezneală, vorba lui, doar ca să încaseze niște firme de-ale lui Bușoi banii pentru proiectele de fezabilitate. După care planurile sunt aruncate într-un sertar și acolo mor.

  2. Sunt in lucru proiecte grele, oricine ar fi primar al orasului.
    Domnul Robu, totusi FACE sa se realzaze ceva pentru oras.
    Sigur s-ar putea face mai repede, mai bine, mai chibzuit, ….. dar asta nu numai prin efortul primarului, ORICARE AR FI EL!

  3. De apreciat solutia tehnica de montare a grinzilor care fac indisponibil pasajul o saptamana! Strategia e insa gresita trebuia inceput cu subpasajul de la Solventul