Noutati :

Lasa siguranta ta, a familiei, bunurilor sau a afacerii tale pe mana profesionistilor! Agenti pregatiti, tehnica de ultima generatie si servicii de securitate de cea mai inalta calitate, oferite de societatea Blitz Land Timisoara

3 februarie, 2022 - 03:07 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Dupa un deceniu de la fondarea celei mai cunoscute scoli de soferi din Timisoara si a firmei de taxi Blitz, antreprenorul Cornel Jurca a pornit intr-o noua provocare, si, astfel, la inceputul anilor 2000 a luat nastere compania de paza si protectie Blitz Land. In zilele noastre, societatea este administrata de omul de afaceri in parteneriat cu ginerele sau, Daniel Dumitru Hutan Jurca.

CITESTE SI: Afacerea din Timisoara care ‘merge ca pe roate’ de 30 de ani. Fondatorul Blitz, Cornel Jurca: ‘Soferul perfect nu exista’. Legatura fascinanta intre meseria conducatorului auto si felul in care invarte volanul in trafic

Inca de la infiintarea sa, in 2003, societatea de securitate Blitz Land este organizata in mai multe divizii si asigura servicii de securitate, protectie, paza, consultanta, instalari de sisteme tehnice si interventie rapida de top.

Divizia de paza si protectie

La ora actuala, compania efectueaza paza cu agenti de securitate pentru aproximativ 100 de obiective, cum ar fi societati de asigurari, complexuri comerciale, scoli, facultati si campusurile acestora, depozite si magazine in care se pastreaza valori importante, sedii de institutii si firme.

Societatea dispune de personal selectat, testat psihologic, cu temeinica pregatire si experienta in domeniu. Agentii de securitate sunt dotati cu mijloace individuale de autoaparare, statii emisie-receptie, armament si tinuta specifice. Colegii nostri sunt capabili sa execute servicii de inalta calitate pentru orice activitate de paza si protectie pe orice anotimp. Serviciile sunt executate sub comanda unui personal cu competenta profesionala ridicata si experienta in domeniu„, spune fondatorul Blitz Land Cornel Jurca.

Firma ofera si servicii de protectie cu garzi de corp pentru oricine are nevoie de securitate sporita. Si aceasta activitate se face in baza unui plan minutios si profesionist, intocmit de personal cu competente certificate pentru aceasta ocupatie.

Bodyguarzii folosesc tinuta vestimentara in concordanta cu cerintele clientului sau uniforme cu insemne. In situatia in care persoana protejata solicita, agentii de securitate sunt dotati cu armament letal sau neletal, in conditiile legii.

Firma asigura servicii de securitate cu personal calificat si la evenimente cu public numeros. In aceasta situatie, agentii au obligatia de a supraveghea accesul in perimetrul delimitat, dar si de a monitoriza comportamentul participantilor si de a-i atentiona in cazul in care incalca regulile stabilite de organizatori.

Divizia de patrulare si interventie rapida

Blitz Land dispune de patrule mobile care sunt folosite pentru a verifica si monitoriza obiectivele. Echipele companiei sunt in contact permanent cu un dispecerat, folosind statii de emisie-receptie, iar, in situatii de urgenta, computerul selecteaza echipajele cele mai apropiate, acestea fiind directionate cu maxima rapiditate catre locul interventiei.

Analiza de risc, avizata de IGPR

Societatea de securitate Blitz Land efectueaza si analiza de risc la securitatea fizica, in urma careia sunt decise si imbunatatite masurile ce urmeaza sa fie puse in aplicare pentru paza diferitelor obiective.

Daniel Dumitru Hutan Jurca a dobandit competenta de „evaluator de risc la securitatea fizica” Cod COR 242115 fiind pregatit si avizat de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica, avand competente de proiectare a sistemelor tehnice de detectie si semnalizare la efractie si control acces, TVCI si monitorizare.

Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste cel putin o data la 3 ani, in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate sau in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale ori a obiectului de activitate al unitatii vizate„, explica Daniel Dumitru Hutan Jurca, evaluatorul de risc al societatii Blitz Land.

Pentru a putea deservi si mai eficient clientii, Blitz Land planuieste in viitor sa achizitioneze un vehicul de transport valori, dar si sa deschida o statie privata de ambulanta.

Blitz Land are si o divizie tehnica ce ofera clientilor servicii de instalare sisteme de protectie, mentenanta pentru sistemele de securitate, consultanta in intretinerea lor, instalarea si activarea de sisteme de alarmare la efractie, incendiu, de supraveghere video, control acces, dar si interfoane si video interfoane.

Blitz Land – divizia de invatamant, calificare si perfectionare

Specializarea si perfectionarea profesionala a personalului de securitate privata se realizeaza prin Societatea Blitz Security Services, membra a Grupului de firme Blitz, aceasta fiind certificata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

In functie de specificul activitatilor, Blitz Land asigura instruirea permanenta a agentilor la locul de munca. Angajatii fac antrenamente bazate pe pregatire fizica, iau parte la cursuri de prim ajutor si fac exercitii de autoaparare si tragere cu armamentul din dotare, in poligon autorizat.

Succesul si impunerea intr-un domeniu solicitant si select se datoreaza investitiei in cele mai noi tehnologii si adaptarii la cerintele pietii, precum si integrarii activitatilor in structura organizationala.
Actiunile Societatii de securitate Blitz Land sunt flexibile, moderne si dinamice, astfel ca solutiile companiei vor corespunde in permanenta solicitarilor clientilor, indiferent de evolutia mediului social, economic si politic
„, conchide omul de afaceri Cornel Jurca.

Toate detaliile despre serviciile Blitz Land pot fi consultate pe pagina autoblitz.ro, iar informatii suplimentare la numerele de telefon: 0256212212, 0723542920Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...