Noutati :

Largirea la 4 benzi a drumului spre Aeroportul Timisoara, in linie dreapta. S-a asternut asfalt pe o portiune. Video

20 noiembrie, 2020 - 12:04 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
4

TIMISOARA. Contractul pentru executie a fost iscalit in februarie, iar in 8 luni lucrarea trebuia sa fie gata. Vorbim de largirea la 4 benzi a soselei catre Aeroportul International Timisoara.

Deocamdata insa, antreprenorul Super Construct, care a castigat lucrarea, a turnat asfalt doar pe un segment din soseaua de 2,5 kilometri care trebuie extinsa.

Stau marturie imaginile filmate recent de un timisorean.

Licitația a fost castigata de catre firma Super Construct, iar valoarea contractului se ridică la 13,4 milioane de lei, cu TVA. Firma avea la dispozitie opt luni pentru a extinde la patru benzi drumul, acesta avand o lungime de 2,5 kilometri.

Proiectul, in valoare de aproape 3 milioane de euro, din fondurile CJT si guvernamentale, cuprinde si lucrari de iluminat public, de siguranta circulatiei, dar si amenajarea de piste de biciclete. La acestea se adauga relocarea retelelor de telecomunicatii, o canalizare si retele speciale ale Ministerului Apararii Nationale, relocarea unui canal, dar si amenajarea a doua intersectii, respectiv drumuri de acces spre firmele din zona.

Banii au fost alocati prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), de la bugetul national, inca din 2018.

Drumul judetean DJ 609 D este situat pe teritoriul comunei Ghiroda si asigura legatura dintre Centura ocolitoare a municipiului Timisoara si Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara.
Largirea acestui drum la 4 benzi este de mare folos soferilor care doresc fie sa ajunga la Aeroport, fie pe centura ocolitoare a Timisoarei si de acolo mai departe spre Autostrada Vestului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Banii au fost alocati…dar au fost si platiti?! Deobicei toti constructori sunt banci indirecte pentru statul roman…statul achita cand isi aduce aminte…

  2. Stai linistit asa si lucra aici, vai mama lor, lucra pe mai multe santiere cate putin la fiecare si aici vin cand i-si mai aduc aminte, lucrari nesemnalizate, pericol mare de accidente dar nimeni nu i-i ia la rost 🙁

  3. @Alder, cred ca ai lipsit la orele de romana, i-si si i-i se scriu impreuna, nu despartit.
    Pe toate santierele se lucreaza in ritmul in care Primaria plateste.
    O zi buna !

  4. Dupa ce largesc in linie dreapta, poate vor largi si in curbe.