Noutati :

Kärcher, lider in tehnologia de cleaning, a inaugurat o noua reprezentanta in ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara

27 ianuarie, 2022 - 08:02 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Kärcher, companie de origine germană, lider mondial în tehnologia de curățare, a inaugurat, recent, o nouă reprezentanță proprie a brandului, KÄRCHER CENTER, în ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara. Aceasta este cea de-a opta în România şi prima din Timişoara.

Noua reprezentanță KÄRCHER CENTER se află în Iulius Town și este dispusă pe 300 mp, unde sunt prezentate peste 500 de produse, atât pentru uz casniccât și profesional. Timișorenii găsesc în KÄRCHER CENTER toate produsele inovatoare și de calitate Karcher, de care ar putea avea nevoie în materie de curățare: aparatele de curățat cu presiuneapreciatele aspiratoare umed – uscateaspiratoarele de geamuriaparatele de curățat cu aburaparate electrice de curățat podeauaproduse destinate curățării și întreținerii grădiniloraparate de curățat gheațastații de călcat cu abur, dar și o gamă variată de detergenți și accesorii.

Cei care sunt în căutarea unor aparate profesionale de curățare, în KÄRCHER CENTER din ansamblul mixt Iulius Town sunt prezente și mașini de curățat cu înaltă presiunemașini de curățat covoareaparate de curățat cu abur & aspiratoare cu abursisteme de dezinfectare, dar și alte mașini de curățare industriale.

În același timp, clienții pot experimenta complet tot ceea ce reprezinta  universul Kärcher, având la dispoziție peste 500 de articoleconsiliere personală în decizia de cumpărare, consultanță tehnică în probleme de curățare din orice domeniudemonstrații de produs, dar și servicii de închiriere aparate și extragaranție.

Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, furnizând o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic, cât și din cel profesional. Compania Kärcher a fost înființată în 1935, în Germania, de către pasionatul inventator Alfred Kärcher. Brandul este prezent în 70 de țări, are peste 13.000 de angajați, 24 de puncte de producție și logistică și a înregistrat în 2020, la nivel global, o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro.

Kärcher este prezent în România din 2008, are aproximativ 100 angajaţi, 8 reprezentanțe KÄRCHER CENTER operate direct și patru operate de dealeri, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

 

Despre Iulius Town Timişoara

Iulius Town Timişoara reprezintă cel mai amplu proiect de tip mixed-use de regenerare urbană din vestul ţării, dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, în valoare totală de 442 milioane de euro. Proiectul mixt include: cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei (105.000 mp, 450 de magazine), un nou concept Cinema City, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă de 50.000 mp.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ansamblul mixed – use , ha ha ha ha ha ha !!!!!!