ISHO Offices va gazdui centrul de dezvoltare Canon din Timisoara

TIMISOARA. Canon, companie lider mondial în imagistica digitală, imprimare industrială și servicii de afaceri colaborative își relochează, începând cu această toamnă, centrul de dezvoltare din Timișoara în ISHO Offices. Biroul Canon din Timișoara va ocupa o suprafață de 2.500 mp. Anunțul vine la scurt timp după ce o altă companie inovativă japoneză, Omron, a ales ISHO Offices ca destinație pentru spațiile sale de lucru.

Canon este leader global în inovație în domeniul imagisticii digitale, dezvoltă o tehnologie cu aplicabilitate largă atât în mediul de business cât și în cel al vieții private. Din 2005, Centrul de Cercetare și Dezvoltare Software din Timișoara este unul dintre jucători importanți pe piața locală de software, având în prezent aproape 200 de angajați. Biroul din vestul țării face parte dintr-o structură globală prezentă pe toate continentele, iar activitatea desfășurată în Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții inovative. Investiția va genera și un număr de locuri de muncă cu specializare ridicată.

Timișoara este un oraș atractiv, un hub de talente pentru domeniile cu specializare ridicată. La Canon Production Printing creăm lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată până acum. Și avem o istorie lungă de inovații pentru a dovedi acest lucru. Inovații aplicate în managementul documentelor, procese de afaceri, arte grafice, tipărire industrială și chiar conservarea artelor plastice. Dorim să continuăm să atragem profesioniști pasionați de tehnologia avansată. ISHO Offices, prin ecosistemul create aici, poate contribui la crearea unui mediu de lucru colaborativ și creativ, care oferă cele mai bune condiții” declară Irene de Kiewit – General Manager Canon Production Printing Romania. „Noile birouri au fost amenajate pentru desfășurarea activității în sistem hibrid și includ numeroase spații de discuții și întâlniri, zone de relaxare și jocuri, locuri de luat masa moderne. Am pus tehnologia în prim plan întrucât dorim să facilităm conexiunea între colegii din Timișoara și cei din alte locații, dar și cu cei care lucreaza de  acasă, asa că am dotat salile de conferință cu ecrane și camere video noi. Tot în contextual schimbărilor care au avut loc în modul de lucru, am introdus Phone boots si locuri pentru Focused work. Birourile individuale nu le-am mai considerat necesare asa ca am optimizat utilizarea spațiului prin amenajarea unor spații de relaxare si de ‘birou informal’ unde poți lucra din confortul unei canapele sau al unui fotoliu. Și pentru a completa în mod plăcut spațiul, adăugăm numeroase plante verzi”, completează Irene de Kiewit.

Canon este una din cele mai inovative companii prezente în Timișoara. Suntem încântați să atragem și să găzduim astfel de companii și să vedem cum se formează un adevărat ecosistem al companiilor creative și inovative din Timișoara la ISHO Offices. Prin mixul de servicii pe care l-am creat și pe care vom continua să îl dezvoltăm, intenționăm să oferim cel mai bun mediu de lucru, cu condiții excelente, la cele mai înalte standarde. Prin atmosfera pe care o creăm contribuim direct la performanța, creativitatea, dar și starea de bine a angajaților” afirmă Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului ISHO.

ISHO a devenit deja un loc de referință pentru zona centrală a Timișoarei atât prin componenta office, cât și prin cea rezidențială. ISHO se va concentra în continuare pe dezvoltarea mixului de servicii, urmărind atragerea celor mai bune concepte din piață. Curând, va fi inaugurat noul restaurant Stradale și cafeneaua de specialitate Mitzu din același lanț condus de Chef Foa, care se alătură altor servicii precum brutăria artizanală Prospero, Mega Image, Regina Maria, Otp Bank etc. Vor fi reluate lucrările de construcție la hotelul Radisson Blu și configurată zonă pietonală amplă, spații verzi și de relaxare și servicii diverse pentru cei aproximativ 5.000 de angajați și rezidenții celor peste 1.200 de apartamente din cartier.

Despre Canon Printing Production Romania

Înființată în 1877, suntem lider mondial în imagistica digitală, imprimare industrială și servicii de afaceri colaborative. Misiunea noastră este să accelerăm noile tehnologii de imprimare digitală și să le transformăm în produse și servicii de imprimare locale pentru companii de top din întreaga lume, dar si pentru afaceri mici, gen studioul foto, creativ, din colț.

Din 2005, Centrul de Cercetare și Dezvoltare Software din Timișoara este unul dintre jucători importanți pe piața locală de software, având în prezent peste 190 de angajați. Activitățile de dezvoltare a aplicațiilor software sunt distribuite pe trei site-uri din Europa.

În 2010, fostul Océ s-a alăturat grupului de companii Canon cu sediul central în Tokyo, Japonia, pentru a crea liderul global în industria de imprimare. Activ în echipamente de imagistică profesionale și pentru consumatori și sisteme de informare, Canon este una dintre cele mai cunoscute mărci din lume. Canon dezvoltă, produce și comercializează imprimante, camere foto, produse optice și alte produse care răspund unei game variate de nevoi ale clienților.

Despre Mulberry Development

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania desfășoară în prezent un amplu proiect de dezvoltare imobiliară, cartierul ISHO. Mulberry Development este cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, dintre care menționăm Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair, Visteon sau National Instruments.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...