Noutati :

Invata cum sa obtii finantare pentru a-ti porni propria afacere. Incepe ultima serie a cursului de anteprenoriat din proiectul SIA VEST, la CCIA Timis

19 septembrie, 2018 - 07:51 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In cadrul Proiectului SIA VEST- Suport pentru Initiative Antreprenoriale, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de partener coordonator si S.C. GAPA S.R.L. partener anunta inceperea inscrierilor pentru ultima serie a cursului de antreprenoriat, care se vor desfasura in prima decada a lunii octombrie, la sediul CCIA Timis din P-ta Victoriei nr.3, et.I.

– Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE!
– Absolventii cursurilor au oportunitatea de a pregati un PLAN DE AFACERI si de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului!
– 44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANtARE !
– Finantarea este NERAMBURSABILa in proportie de 100% !!!
– Suma disponibila pentru finantarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei !!!

Prin Proiectul SIA VEST, 360 de persoane din judetele Timis, Caras-Severin, Arad si Hunedoara pot obtine finantari de pana la 40.000 de euro pentru inceperea unei afaceri nonagricole in mediul urban.

– Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si crearea a 88 de noi locuri de munca in Regiunea Vest.
– Proiectul este destinat persoanelor care desfasoara o activitate independenta, persoanelor inactive (elevi si studenti) si somerii de lunga durata care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban. Acestia trebuie sa aiba resedinta in judetele mentionate iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.
– Inscrierea in grupul tinta presupune participarea gratuita la cursul pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale si elaborarea unui plan de afaceri.
– Dintre acestea, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finantare.
– Participantii vor beneficia de stagii de pratica si sprijin in implementarea planului de afaceri.

Pana in prezent, in cadrul proiectului s-au derulat 5 serii de cursuri de antreprenoriat, la care au participat 80 persoane din Judetul Timis.

De asemenea, in grupul tinta s-au inscris 150 persoane din judetele Timis, Caras-Severin si Hunedoara.

CCIA Timis ii asteapta pe cei care isi doresc propria lor afacere sa se inscrie la ULTIMA serie a cursului gratuit de antreprenoriat!
***

Informatii suplimentare si inscrieri la sediul CCIA Timis din Timisoara, P-ta Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – manager de proiect / CCIAT.
Website: www.cciat.ro

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...