AVEM CASTIGATOR PENTRU 2 PIZZA DELICIOASE DE LA www.opiniatimisoarei.ro si San Marzano!

Intrebarea Zilei de vineri, 19 iulie 2013: Pe ce strazi din Timisoara are de gand sa traseze piste pentru biciclisti primarul Nicolae Robu in perioada urmatoare? Castigatorul Zilei: CLAUDIU DEKAN                               Felicitari si pofta buna! Dragi prieteni, pe perioada verii concursul San Marzano si opiniatimisoarei.ro iti aduc pizza la birou se SUSPENDA. Asa ca ne reintalim la toamna! Va dorim o vara racoaroasa!  

Intrebarea Zilei de vineri, 19 iulie 2013: Pe ce strazi din Timisoara are de gand sa traseze piste pentru biciclisti primarul Nicolae Robu in perioada urmatoare?

Castigatorul Zilei: CLAUDIU DEKAN                               Felicitari si pofta buna!

Dragi prieteni, pe perioada verii concursul San Marzano si opiniatimisoarei.ro iti aduc pizza la birou se SUSPENDA. Asa ca ne reintalim la toamna! Va dorim o vara racoaroasa!

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.