AVEM UN CASTIGATOR PENTRU 2 PIZZA DELICIOASE DE LA www.opiniatimisoarei.ro si San Marzano!

Intrebarea Zilei de joi, 11 iulie 2013: Cine sunt artistii pe care timisorenii ar dori sa-i vada in concert de Ziua Timisoarei si carora le-au dat cele mai multe voturi intr-un sondaj online al primariei? Castigatorul Zilei:  ANDREI  PANDURU  Felicitari si pofta mare! Ramaneti cu www.opiniatimisoarei.ro! Maine, lansam un nou concurs San Marzano si opiniatimisoarei.ro iti aduc pranzul la birou!

Intrebarea Zilei de joi, 11 iulie 2013: Cine sunt artistii pe care timisorenii ar dori sa-i vada in concert de Ziua Timisoarei si carora le-au dat cele mai multe voturi intr-un sondaj online al primariei?

Castigatorul Zilei:  ANDREI  PANDURU  Felicitari si pofta mare!

Ramaneti cu www.opiniatimisoarei.ro! Maine, lansam un nou concurs San Marzano si opiniatimisoarei.ro iti aduc pranzul la birou!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Smiley, Vank si Grasu XXL!

  2. Smiley