AVEM UN CASTIGATOR PENTRU 2 PIZZA DELICIOASE DE LA www.opiniatimisoarei.ro si San Marzano!

Intrebarea Zilei de marti, 9 iulie 2013: La ce suma se ridica factura de telefon pentru angajatii Primariei Timisoara, pe luna, inainte ca viceprimarul Traian Stoia sa o reduca la mai bine de jumatate? Castigatorul Zilei: ADRIAN ARINGHE  Felicitari si pofta buna! Ramaneti in continuare cu www.opiniatimisoarei.ro! Maine, lansam un nou concurs San Marzano si opiniatimisoarei.ro iti aduc pranzul la birou!

Intrebarea Zilei de marti, 9 iulie 2013: La ce suma se ridica factura de telefon pentru angajatii Primariei Timisoara, pe luna, inainte ca viceprimarul Traian Stoia sa o reduca la mai bine de jumatate?

Castigatorul Zilei: ADRIAN ARINGHE  Felicitari si pofta buna!

Ramaneti in continuare cu www.opiniatimisoarei.ro! Maine, lansam un nou concurs San Marzano si opiniatimisoarei.ro iti aduc pranzul la birou!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. se plateau 5200 euro / luna pentru telefoanele angajatilor

  2. Va multumesc !

  3. Inca astept cele 2 pizza… nici pana la 3:10 nu au ajuns (din pacate)..

  4. pai le au mancat astia din redactie , ca pentru ei au facut concursul , sa le manance tot ei , nesimtitilor