Inter Conecter a gazduit prima editie a evenimentului Business Forum – Tastes of Hungary

Inter Conecter, compania timișoreană specializată de 20 de ani în importul de dulciuri și de produse alimentare premium, a găzduit în perioada 25 – 26 februarie 2021 prima ediție a evenimentul Business Forum Taste of România – Ungaria, un eveniment internațional de business care a avut ca scop dezvoltarea colaborării regionale româno – maghiare. Evenimentul a fost organizat de compania Inter Conecter și CED Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd., ca instituție a Ministerului Afacerilor Externe a Ungariei.

Compania Inter Conecter a fost aleasă gazdă a evenimentului datorită tradiției îndelungate în importul și comerțul cu produse alimentare de calitate europeană și datorită unui bun renume printre producătorii europeni și a organismelor financiare.

Evenimentul Business Forum Taste of Hungary – Romania, Inter Conecter & CED, care a avut loc la Timișoara, a constat în întâlniri de afaceri între producătorii maghiari din industria alimentară și reprezentanții companiei Inter Conecter, o companie de import și distribuție cu acoperire la nivel național. Prin aceste întâlniri se crează, astfel, posibilitatea ca mai multe produse alimentare de calitate, fabricate în Ungaria, să fie testate de către consumatorii români.

La eveniment au participat 20 de producatori maghiari, numărul lor fiind limitat de condițiile pandemice actuale, dar s-au efectuat și alte 23 de întâlniri programate în online.

CED Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd are ca scop implementarea operațională a eforturilor de promovare a exportului și a eforturilor de dezvoltare economică a Ungariei în Europa Centrală.

Inter Conecter

Portofoliului de branduri Premium al companiei Inter Conecter cuprinde:

  1. Dulciuri – Hamlet – Belgia, Reber Mozart – Germania, Goldkenn – Elveția, Villars – Elveția, Pralibel – Belgia, Abtey – Franța, Heindl – Austria, Movenpick – Elveția, Stella Bernrain – Elveția
  2. Produse alimentare Premium: conserve de fructe/legume, măsline, paste Barilla, și un portofoliu bogat de produse HoReCa.
  3. Produse Congelate: torturi (Almondy, Milka, Toblerone) și înghețata: Baileys, Movenpick, Leonidas și produse ready-to-eat.

De asemenea, portofoliul de produse Inter Conecter conține și brandul Americana, un brand aparținând companiei timișorene, readus în România de companie în 2015, cu ciocolată, napolitane, batoane, biscuiti, drajeuri etc.

Începând cu luna ianuarie 2021, Inter Conecter a devenit și partenerul official în România pentru brandul de cafea Segafredo.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...