Noutati :

Infrangere definitiva in instanta pentru administratia Fritz in procesul cu Ioan Garboni. Concursul pentru director al Filarmonicii din Timisoara ramane suspendat

20 august, 2021 - 02:30 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: JUSTITIE
5

TIMISOARA. Primaria Timisoara pierde proces dupa proces.

‘Executat’ de la conducerea Filarmonicii de administratia Fritz, fostul director al Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni, inregistreaza primele victorii definitive in instanta impotriva Primariei Timisoara.

Aceasta dupa ce municipalitatea a incercat chiar si recuzarea judecatorilor pe motiv ca magistratii ar fi fost candva spectatori in sala la concertele organizate la Filarmonica Banatul pe cand institutia era condusa de Ioan Garboni.

CITESTE SI: O noua victorie in instanta pentru Ioan Garboni. Administratia Fritz, obligata sa suspende concursul pentru functia de director la Filarmonica din Timisoara

Curtea de Apel Timisoara a respins recursul Primariei, pe care o si obliga la plata cheltuielilor de judecata intr-unul dintre procesele deschise impotriva municipalitatii de Ioan Garboni.

Instanta „respinge recursul formulat de recurentul-pârât Primarul Municipiului Timişoara în contradictoriu cu intimatul-reclamant GARBONI IOAN CORIOLAN împotriva sentinţei civile nr. 728/12.07.2021 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 2762/30/2021. Obligă recurentul-pârât Primarul Municipiului Timişoara la plata sumei de 1190 lei către intimatul-reclamant GARBONI IOAN CORIOLAN, cu titlul de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, azi, 20.08.2021”.

Practic, in urma deciziei instantei, Primaria Timisoara nu mai poate organiza un concurs pentru ocuparea functiei de director al Filarmonicii, pana la finalizarea pe fond a procesului, astfel ca in continuare director interimar va ramane Ovidiu Andris, un tobosar care a fost respins la concursul primariei pentru ca n-a intrunit conditiile minime de experienta.

CITESTE SI: Aura Twarowska, una dintre cele mai titrate si apreciate mezzosoprane din Romania, solista a Operei din Viena, respinsa de Dominic Fritz pentru a prelua interimatul la conducerea Filarmonicii din Timisoara. Primarul prefera un tobosar respins deja la concursul pentru sefia institutiei

Va reamintim, directorul Filarmonicii Banatul, ‘executat’ de administratia Fritz care a impus in comisia de evaluare a activitatii acestuia un medic veterinar, consilierul USR PLUS care a promovat hotararea de interzicere a hranirii porumbeilor in oras, a obtinut castig de cauza si in privinta evaluarii managementului institutiei.

Ioan Garboni a primit in luna mai nota 8.70 la evaluare, care, fiind cu 30 de sutimi sub 9, il impiedica sa mai depuna un nou proiect de management pentru a putea ramane la conducerea institutiei.

De altfel, cele mai mici note i le-a acordat chiar veterinarul de la USR PLUS Razvan Stana, presedinte al Comisiei de Cultura si Invatamant din cadrul Consiliului Local. Acesta i-a evaluat managementul alaturi de un director interimar de la Brasov si un alt manager de la Satu Mare, care n-au mai jurizat pe cineva pana la directorul Filarmonicii Banatul.

Recursul formulat de primarie a fost respins, astfel ca a fost suspendata definitiv si dispozitia care aproba aceasta evaluare cu cantec.

Lui Ioan Garboni i-a expirat mandatul la conducerea Filarmonicii Banatul in 31 iulie. Cel putin pana la judecarea pe fond a cauzei fostului manager, omul lui Dominic Fritz, Ovidiu Andris, va ramane asadar in continuare director interimar al institutiei, aceasta desi nu indeplinea nici macar conditiile pentru a se inscrie la concursul organizat de municipalitate pentru acest post.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „municipalitatea a incercat chiar si recuzarea judecatorilor pe motiv ca magistratii ar fi fost candva spectatori in sala la concertele organizate la Filarmonica Banatul pe cand institutia era condusa de Ioan Garboni”

    cat de marsavi si infecti sa fie oamenii astia oare?

  2. Deci ……ramane Garboni „pe viata ” ! Judecatorii nu mai au ce cauta la filarmonica , e conflict de interese 🙂

  3. Normal la stat va place să stați pe viață , viermilor. Toți tineri PNL ști și PSD iști asta visează un loc călduț și dacă îl pierd se zvârcolesc , vezi sindicatul din primărie , vezi cazul asta ,vezi alegeri le PNL , afara toți piloșii.

    • Sa vezi USR-istii (piticii_de_gradina_la_fund_cu_vaselina) ce se ma inghesuie la joburi de la stat. Cei de la PNL si PSD sunt mici copii. Uita-te doar la toti cei adusi de Fritz_il_doare-n_Spitz in primarie si in consiliile de administratie.

  4. Vom cauta un director pederast!