Noutati :

Inca un front de lucru deschis la Centura Sud a Timisoarei. Unde s-au facut primele lucrari de betonare. Foto

12 mai, 2020 - 11:39 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
3

TIMISOARA. S-au pornit lucrarile pe un nou front, in zona localitatii Utvin, pe langa cele deja deschise pe santierul Centurii de Sud a Timisoarei. Aici se fac lucrari de decopertare.

CITESTE SI: Inca nu se vede soarele in curtea Palatului cu Ancora de la Timisoara. Constructia ilegala, tot in picioare la un an de cand primaria a anuntat demolarea. Foto 

De asemenea, in apropiere de Utvin au fost amenajate platformele pentru foraj si a fost amenajata trecerea provizorie de pe o parte pe cealalta a canalului de irigatii.

Totodata, potrivit Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, in ultima vreme, lucrarile s-au concentrat in zona comunei Mosnita Noua, unde s-au facut foraje si lucrari de betonare pentru culeea 1 a podetului peste canalul de irigatii. Tot in aceasta zona a inceput amenajarea de platforme pentru foraje si amenajarea traversarii canalului de irigatii.

In acest moment se lucreaza in zona localitatilor Ghiroda, Mosnita, Chisoda, Sag, Giroc si Utvin.

Realizarea Centurii de Sud de la Timisoara, in lungime de 25,69 km, a fost atribuita catre antreprenorul Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fara TVA, avand finantarea asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene.

La finalul lunii martie 2020 a fost emis ordinul de incepere al lucrarilor si de predare a amplasamentului, termenul de finalizare a obiectivului fiind stabilit pentru luna martie 2022.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Santier in Mosnita? Voi chiar nu verificati cand publicati o stire?
    Au fost baietii cateva ore acolo…au miscat niste pamand cu buldozerul…cat sa dea bine in poze si cam atat…au plecat…de o luna si mai bine nu a mai fost picior de muncitor acolo.
    Mai mergrgeti si pe teren cand scrieti stiri…nu doar din spatelel tastaturii

  2. Sa nu mai „mosniteanule” … muncitorii sunt zilnic in Mosnita, inclusiv sambata au plecat la ora 20.00 de pe santier

  3. si cum ramine cu „santierul ” de la „groapa de gunoi” DN59?! acolo au inceput in forta anul trecut, s-au oprit dupa o saptamina ca ceva „relicve”. bun . a trecut treaba cu „situl arheologic” , a venit primavara, in saptamina mare au aparut utilaje, au lucrat 4 zile si au plecat. de atunci nimic …..