Noutati :

Inca 16 angajati si buget cu peste 1 milion de lei mai mare, la Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara

10 mai, 2022 - 09:10 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
7

TIMISOARA. Administratia Fritz infiinteaza inca 16 posturi pentru Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara. Alesii locali au votat un proiect de hotarare pentru a se putea face noile angajari, pentru ca „structura existenta nu mai corespunde necesitatilor curente”.

CITESTE SI: 5 firme nou infiintate la Timisoara pentru… salvarea Colterm. Ca sa poata primi bani europeni pentru planurile de viitor, administratia Fritz are nevoie de societati ‘curate’

Conform proiectului de hotarare, reorganizarea Centrului de Proiecte este necesara din cauza „volumului mare de activitate, pentru asigurarea complementaritatii competentelor, asigurarea separarii de competente si evitarea unor conflicte de interese”. Iar pentru a putea sustine noile posturi create, autoritatile au aprobat si majorarea bugetului institutiei cu suma de 1.168.999 lei.

Practic, urmeaza sa fie reorganizat compartimentul financiar-contabil si juridic, dar si compartimentul programe, proiecte si relatii publice, si sa fie infiintat Serviciul Programe si Administrare Spatii.

1. Compartimentul financiar-contabil si juridic actual care se imparte in:
– Compartiment juridic si resurse umane – 3 posturi de executie in subordinea directorului
– Biroul buget, financiar si achizitii publice – 1 post de conducere si 5 posturi de executie in subordinea contabilului sef
– Compartimentul Contabilitate – 2 posturi de executie in subordinea contabilului sef

2. Compartimentul programe, proiecte si relatii publice care se imparte in alte doua noi compartimente:
– Compartimentul programe si proiecte – 5 posturi de executie in subordinea directorului
– Compartimentul comunicare si relatii publice – 4 posturi de executie in subordinea directorului

3. Se infiinteaza Serviciul Programare si Administrare Spatii – 1 post de conducere si 7 posturi de executie, in subordinea directorului.

Reorganizarea Centrului de Proiecte nu a fost votata, insa, fara discutii. Timp de mai bine de o ora, alesii locali au incercat sa afle de la directoarea institutiei ce salarii vor primi noii angajati, care vor fi sarcinile acestora, dar si de ce acest tip de proiecte nu mai sunt discutate in comisia de cultura a consiliului local.

In final, dupa ce au respins un amendament privind regulamentul Centrului de Proiecte, consilierii locali au aprobat proiectul de reorganizare al institutiei cu 18 voturi pentru.

In prezent, conform site-ului Centrului de Proiecte al Primariei Timisoara, aceasta structura are 13 angajati si 7 curatori in echipa de specialisti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Nu mai putem de cate proiecte avem , doar hoți și mincinosi.Inafara de privat ,care mai incearcauna alta , status nu face absolut nimic.

 2. Aici e incalzirea dumneavoastra…..
  Putin mai rau pentru familia ta….

 3. trebuie rasplatiti toti lipitorii de afise ai usr..

 4. Mai oameni buni ! Astia ruineaza orasul !

  • Asa,si? Care e problema? Toti timisorenii ne dorim asta! Doar de aceea stam pasivi si ii lasam pe acesti mutanti sa ne ruineze! Bravo USR, tot inainte tovarasi!

 5. Primaria bate si Microsoft la numarul de angajati, dar bate pasul pe loc de cand a venit Fritz.

 6. … sa vad cum continua acest primar sa ne sfideze! Voi astia care l-ati ales pe fasaitul asta de ce taceti? Era sa mi-o iau de la unii care tineau cu el si o vecina m-a dat afara din casa atunci cand am zis ca nu il votez cu el. Nah, acum nu mau sunteti viteji? Halul in care a ajuns orasul este de neinteles. Nu sunt bani pt. atatea proiecte necesare precum aerul in schimb jigodia asta de primar, face angajari! De ce? Unde sunt petitiile impotriva acestui papitzoi care ne ajutau sa scapam de el? Am ajuns noi timisorenii bataia de joc a tuturor, pe buna dreptate. Orasul este murdar si imputit. Pute realmente, ca si acum imi vine sa-mi pun iar masca sa nu ma ingretosez si sa vomit. Nu va e rusine de ceaa ce a ajuns orasul asta? Mie da, as pleca de aici dar nu am unde iar asta inseamna ca trebuie sa locuiesc in continuare aici, unde m-am nascut, cu scarba si nervi zilnic.